Novice

PREDSTAVLJEN ŠTUDIJSKI AVTOMOBIL NISSAN JUKE NISMO CONCEPT

Nissan Juke Nismo Concept

 

▪ Nissan Juke Nismo Concept č vpogled v prihodnost Nismo

▪ Namensko razviti dodatki zunanjosti čjo izraznost in čo čnkovitost

▪ Vča mo? predelanega motorja

▪ Utrjeno podvozje in ča kolesa za še boljšo vodljivost

▪ Vpadljivo športna notranjost

▪ Zči in celostna izvedba v prepoznavnih barvah Nismo

 

Nissan Motor Co., Ltd je napovedal svojemu športnemu oddelku Nismo č prihodnost in novo razsežnost delovanja. To odkriva tudi njegova najnovejša stvaritev Nissan Juke Nismo Concept, ena izmed zvezd letošnjega Tokyo Motor Showa, posebej otipljiva in čjiva zamisel o podobi premijske športne čce izjemno uspešnega kompaktnega crossoverja.

 

Z vpadljivim slogom je Nissan Juke postavil nova merila za avtomobile, čo izjemno zaostrenega avtomobilskega segmenta B. Juke Nismo Concept je dodal temu razsežnost čosti. Je namre? nižji, širši, s ?emer trdneje leži na cesti. Tudi v mirovanju je to nezmotljivo avtomobil velikih zmogljivosti.

 

Ustvarjen z mislijo biti čjiv za ljubitelje zmogljivih avtomobilov je Juke Nismo Concept, avtomobil izjemne osebnosti, ki izvirno združuje agilnost kompaktnega avtomobila, odzivnost kupeja in trdnost SUV.

 

»Globalni prodajni uspeh Nissan Juke neizpodbitno dokazuje, da si kupci želijo čost,« pravi Andy Palmer, podpredsednik Nissan Motor Co., Ltd. »Juke Nissmo Concept dviguje zamisel na višjo raven, saj je poln energije, prepoznaven ter izjemno čn in zapeljiv.«

 

V prepoznavnih Nismo barvah biserno bele zunanjosti z čmi či, se Juke Nismo Concept postavlja s čmi se dodatki zunanjosti, ki so jih zasnovali specialisti Nismo za aerodinamiko, z dirkaškim znanjem iz izkušnjami.

 

Tako kot pri dirkalnikih dodatki zunanjosti Juke Nismo Concepta, niso zasnovani in izdelani le zato, da bi čli čjivost in zapeljivost podobe, marve? zaradi čnja čnkovitosti. Med nove dele avtomobila sodijo še spremenjena sprednji in zadnji odbija?, širši blatniki ter širše stranske obrobe.

 

Nova je tudi maske motorja. Zadnji strešni spojler je nadgrajen s stranskimi deli, za čnje čnkovitosti nadzora in usmerjanja čih tokov. Novi sta tudi ohišji zunanjih vzvratnih ogledal, ki čta čo čnkovitost avtomobila, saj zmanjšujeta efekt vzgona, ne da bi bil ob tem čn či upor.

 

Tako je čna površina s katero pnevmatike nalegajo na podlago, čn je torej oprijem koles, kar dodatno izpostavljajo slogovno skladna, nova 19-ča platiš?a iz lahke litine.

 

Vsekakor posegi strokovnjaki Nismo niso mogli obiti podvozja. To je nižje in trše, kar je bilo zagotovljeno z elementi zajetimi v obsežnem katalogu ekskluzivnih sestavnih delov Nismo. Prav tako so čne zmogljivosti 1,6-litrskega motorja, z neposrednim vbrizgom goriva in turbinskim polnilnikom.

 

Nismo duh je prisoten tudi v notranjosti študijskega avtomobila. Posebni dodatki so skladni s čkovanjem voznika glede podobe, zvoka in čtka ob dotiku, kar posebej velja za stopalke, volanski obro?, merilnike, prestavno čco in obloge vrat. V vožnji se vse skupaj izkaže z čo neposrednostjo. Zmogljivosti, podobno kot č osvetljeni kazalci merilnikov, dodatno izpostavljata usnjena školjkasta sedeža.

 

Zaznavanje izjemne kakovosti športne notranjosti je čno z nekoliko temnejšimi odtenki barv čih površin, ob tem, ko je sredinska konzola, zasnovana v slogu posode za gorivo motocikla, kovinske barve, kar dodatno izpostavlja zmogljivostno čjivost študijskega avtomobila.

 

»Nismo zagotavlja izjemno individualnost množčim Nissanovim avtomobilom, kot je Juke, na čn, ki ga odkriva Concept. Zato je prihodnost Nismo razvoj premijskega športnega dizajna za vse širši krog kupcev,« pravi predsednik Nismo Shoichi Miyatani.

 

»Naši novi avtomobili bodo dostopni in inovativni, kot sleherni izdelek Nissana do slej, a jih bo z dodano energijo Nismo zabavneje kot doslej imeti v lasti in se voziti z njimi,« je dodal ob tem.


Galerija: