Novice

KOLEDAR ALPRA DESIGN 2012
 

- EDINSTVEN - Edini nevtralen avtomobilski koledar tudi v širšem evropskem merilu
- EKSKLUZIVEN - Podpisan, ščn, pakiran v kartonsko škatlo
- KAKOVOSTEN: format 34 x 49 cm, 250 g papir, reliefni tisk
- MEDNARODEN: primeren za tujino, predlist z opisom tematike v petih jezikih, številke namesto imen mesecev
- TRADICIONALEN - 18 let kreativne tradicije
- CENE -  max. 12,2 € za posamezen komad, čnski popusti že nad 10 kom!


 

Koledar ALPRA DESIGN je v letu 2012 postal polnoleten. Nadaljuje namre? 18-letno tradicijo ekskluzivnih koledarjev s tematiko avtomobilskega oblikovanja.


Koledar ALPRA DESIGN 2012 na 12 stranicah vsebuje predstavitvene  skice idej čh avtomobilov. V njihovem ozadju so razvidne raziskovalne skice čih linij oziroma inspiracij. Koledar ALPRA DESIGN 2012 obuja poimenovanje avtomobilov, kot je bila to praksa na koledarjih letnikov 1995 in 1996. Vsak predstavljen oblikovni koncept je poimenovan ustrezno svojemu čju. Vsa vozila na koledarju so plod domišljije in v realnosti ne obstajajo. Prikazujejo vizije avtomobilov prihodnosti skozi č oblikovalca Aleksandra Praperja.

 

Koledar ALPRA DESIGN 2012 ne izpostavlja avtomobilskih znamk, ampak se č estetiki oblike avtomobilov. Koledar ALPRA DESIGN 2012 je edini nevtralen koledar z avtomobilsko tematiko tudi v širšem Evropskem okvirju! Tokrat še posebej pristno združuje avtomobilizem in umetnost. Skice so izrisane čo, s čikom, saj je ča stvar oblikovanja predvsem ideja. Na željo dosedanjih zbirateljev je vsak izvod koledarja oščn in podpisan ter vstavljen v kartonsko škatlo!


Koledar ALPRA DESIGN 2012 vsebuje naslovnico, predlist s podatki o koledarju (v petih jezikih), 12 stranic in podložni karton. Je položne oblike, tiskan na hrapavem 250 gramskem papirju, velikosti 49 x 34 centimetrov, in vezan s kovinsko špiralo. Na podložnem kartonu je prostor namenjen dotisku logotipa podjetja (velikosti 49 x 6 cm).

 

Koledar ALPRA DESIGN 2012 je primeren za rabo v čih državah, saj so meseci zapisani s številkami.

 

Koledar ALPRA DESIGN 2012 je ljubiteljski, nevtralen, domišljijski, ekskluziven in kakovosten!

 

 

                                                                                     Avtor in založnik:

                                                                                       ALPRA DESIGN Aleksander Praper s.p


Galerija: