Novice

R-LINK, INTEGRIRANI, POVEZANI TABLI?NI RA?UNALNIK

§  Kot partner LeWeb-a, čega evropskega dogodka o Internetu, je Renault izbral ta pariški dogodek za premierno razkritje R-LINK-a, integriranega in povezanega čega čnalnika, ki bo postal del opreme prihodnjih Renaultovih vozil.

§  R-Link bo čm Renaultovim vozilom prinesel cenovno dosegljivo in intuitivno multimedijsko povezljivost, tako z zunanjim svetom kot z njegovimi uporabniki,

 

§  R-Link je prilagodljiv či čnalnik, tudi zahvaljujo? razvijalcem aplikacij, ki bodo čsoma s svojimi rešitvami nadgrajevali vsebino R-Link-a.

 

§  Renault bo LeWeb’11 izkoristil za vabilo razvijalcem aplikacij, naj aktivno sodelujejo v tej novi pustolovš?ini, tudi zahvaljujo? vzpostavitvi partnerstva s tehnološkim parkom Paris Incubateur.

 

 

R-LINK, integrirani, povezani multimedijski sistem, izdelan z mislijo na uporabo v avtomobilu

 

Da bi voznikom čli uppravljanje R-Link-a brez čga čnja pogledov s ceste, ima R-Link velik, 18-centimetrski (7-či) zaslon, upravljalske gumbe na volanu in funkcijo prepoznavanja govora. R-Link prinaša tudi obširno povezljivost z avtomobilskimi storitvami in aplikacijami iz njim namenjene spletne trgovine (R-Link Store).

 

R-Link je preprost, uporabniku prijazen vmesnik med voznikom in vsemi funkcijami ter podatki njegovega avtomobila. Izbirnik ponuja dostop do multimedijskih vsebin, navigacije TOM TOM, trgovine R-Link Store itd. Uporabniki bodo lahko prilagodili č stran vmesnika in si uredili hiter dostop do njim najbolj priljubljenih aplikacij.

 

Ob zagonu delovanja bo trgovina R-Link Store ponujala ve? kot 50 vznemirljivih, uporabnih aplikacij, prilagojenih za uporabo na poti. Uporabnik jih bo lahko v svoj R-Link prenesel neposredno v vozilu, ali pa prek My Renault čna.

 

R-Link bo prvi? vgrajen v čh vozilih ZOE in Novi Clio. Slede? Renaultovi filozofiji “inovacij za vse”  (innovation for all) bo R-Link kasneje na voljo v vseh novih čh Renaultovih modelih po čo dostopni ceni.

Renault je bil prvi, ki je širšemu trgu ponudil cenovno dostopno vgradnjo upravljalskih gumbov  radia na volanskem č, cestno navigacijo in čo kartico. To pot razvoja inovativnih, cenovno dostopnih inovacij bo Renault zdaj nadaljeval z R-Link čim čnalnikom.


Galerija: