Oblikovanje

CITROËN NAGRAJEN S STRANI REVIJE AUTOMOBILE MAGAZINE ZA LINIJO DS IN S STRANI RE

Revija Automobile Magazine je podelila CITROËNU nagrado za strategijo razvoja linije DS.

Revija L’Argus pa je ob podelitvi nagrad izbrala DS5 Hybrid4 za "Zeleni avto leta".

 

 

LINIJA DS NAGRAJENA S TROFEJO ZA STRATEGIJO

Ob 33. podelitvi nagrad, ki jih organizira mese?nik "L’Automobile Magazine", je CITROËN prejel nagrado za strategijo za celotno linijo DS. Najprej je leta 2010 prišel v prodajo model DS3, leta 2011 pa sta se liniji DS pridružila še modela DS4 in DS5 - slednji je v prodaji od 26. novembra. Vsi trije modeli ponujajo neobi?ajne stilske in oblikovne rešitve, ki vzbujajo senzacionalnost in prefinjenosti. Linija vozil, ki dopolnjuje osnovni izbor vozil CITROËN, popolnoma simbolizira ustvarjalnost in tehnologijo znamke.

 

CITROËN DS5 Hybrid4 PREJEL TROFEJO REVIJE L’ARGUS

Revija L’Argus je na svoji zadnji tradicionalni podelitvi nagrad dodala novo kategorijo, in to je kategorija "Zelenih avtomobilov". Letos je to nagrado prejel CITROËN DS5 Hybrid4 in tako nasledil DS3, lanskoletnega zmagovalca v kategoriji "Tendance". Trofejo je prevzel Philippe NARBEBURU, komercialni direktor CITROËN Francija.

 

CITROËN DS5, najnovejši avtomobil iz linije DS, je popolnoma v skladu s sloganom znamke "Créative Technologie". DS5 je zadovoljstvo, ki vas prevzame ob vsakdanji vožnji s tem izjemnim vozilom, ki predstavlja vse strokovno znanje in izkušnje znamke.

 

DS5 v izvedbi HYbrid4 združuje užitek v vožnji, zmogljivosti in prijaznost do okolja. Z združitvijo motorja HDi 160 in elektri?nega motorja znaša skupna mo? 200 KM ali 147 kW. DS5 lahko razpolaga s 4-kolesnim pogonom, pri ?emer poraba goriva ne presega 3,8 l/100 km ob najve? 99 g CO2 na prevožen kilometer.


Galerija: