Novice

KAKOVOST: TWINGO, MÉGANE, LAGUNA IN SCÉNIC S PRIZNANJEM REVIJE L'AUTOMOBILE MAG

Štirje avtomobilski modeli Renault – Twingo (mestni avtomobili), Mégane (nižji srednji razred), Laguna (višji srednji razred) in Scénic (enoprostorniki) – so zmagali v svojih razredih po izsledkih ankete francoske če revije l'Automobile Magazine, ki so predstavljeni v ?lanku z naslovom "28 modelov brez težav".

 

V januarski številki te če revije je objavljen pregled 28 nedavno uvedenih modelov na francoskem trgu, ki so razdeljeni v šest razredov. Ocenjevani so po štirih merilih: potovalno udobje, zanesljivost, poprodajne storitve ter razmerje med stroški uporabe in ceno rabljenega vozila.

 

Napredek Renaulta na ču zanesljivosti je prepoznan, prav tako tudi udobnost in prostornost avtomobilov te znamke. Anketa poudarja tudi odlike Renaultovih poprodajnih storitev, na katere se sklicuje v letni "paradi hitov", to je meritvah zadovoljstva s poprodajnimi storitvami v Franciji, ki je objavljena v isti številki. Renault je zadnja tri leta osvajal prvo mesto zahvaljujo? či razvejanosti svoje mreže s 5.000 prodajno-servisnimi mesti.

 

Mégane ostaja zvest svojemu položaju zastavonoše kakovosti znamke Renault, saj je na prvem mestu med avtomobili nižjega srednjega razreda. S čo prednosti pred VW Golfom je Mégane ocenjen kot "vzoren" na ču zanesljivosti. “Ta kompakten Renault izžareva zanesljivost, ?vrstost in skoraj brezhibno čo zasnovo." Mégane pooseblja čo prizadevanje Renaulta, da svojim kupcem zagotovi čo kakovost in brezskrbnost.


Galerija: