Novice

Renault Megane - Kolekcija 2012

Osvežitev boste najhitreje opazili na sprednjem delu z novimi LED dnevnimi či, izboljšani pa so tudi posamezni detajli zunaj in v notranjosti avtomobila, ki še bolj poudarjajo že do sedaj priznano visoko kakovost Megane-a.

 

Renault Megane letnika 2012 se bo na evropskih trgih dokazoval s tremi novimi motorji: Energy dCi 110, Energy dCi 130 in Energy Tce 115. Slednji je čejši 1,2-litrski bencinski motor na trgu, ki pa kljub svoji 115-konjski č ponuja normno porabo zgolj 5,3 litra na 100 prevoženih kilometrov ter 119 g CO2 izpustov na kilometer. S tem motorjem bo Megane lahko prevozil okoli 1.000 kilometrov, kar ga postavlja ob bok modelom z dizelskim motorjem.

 

Za dodatno udobje in varnost bo Megane - Kolekcija 2012  kupcem ponudil sistem Visio, ki vozniku s čo kamere pomaga pri ohranjanju vožnje na pravem voznem pasu, obenem pa avtomatsko preklaplja med čnimi in dolgimi či, kadar zazna nasproti č vozila. Pomo? pri speljevanju v hrib  bo čla nezaželeno nazadovanje vozila na klancih. In še ena novost, ki olajšuje menjavanje voznih pasov -  trije kratki utripi smernikov se bodo sprožili vsaki?, ko se boste narahlo dotaknili čce za smernike.


Galerija: