Novice

SAAB ponovno v SlovenijiNovembra se bo po nekajletnem zatišju z odprtjem novega prodajnega salona in pooblaš?enega servisa ponovno čla prodaja avtomobilov znamke SAAB na našem trgu.

Novi uradni zastopnik Saaba za Slovenijo, podjetje KMAG, Leskoškova 2, bo že v čtku ponudil kupcem vse modele Saabovih avtomobilov, v vseh motornih in opremskih čcah. Saabova prodajna paleta vozil, ki bodo od jeseni na voljo, obsega popolnoma novi model 9-3 sport sedan, ki bo na voljo tako z bencinskimi (110 ? 154 KW) kot tudi z dieselskimi motorji (92KW), model Saab 9-5 v limuzinski in kombilimuzinski čci, ter sedaj že skoraj legendarni model 9-3 cabrio. Vrhunec Saabove ponudbe bodo predstavljali modeli aero s 154 in 184 KW če č in popolno športno opremo.

Pri Saabu so tudi posebej ponosni na prepoznavnost njihove oblike in orientiranost k ?imbolj enostavni ter uporabniku prijazni uporabi, pri ?emer se opirajo na dolgoletno tradicijo in kakovost pri izdelovanju vozil. Vse to se izraža tudi v Saabovi 2 letni garanciji z neomejenim številom prevoženih kilometrov, ki bo na voljo slovenskim kupcem,

Novi uvoznik čkuje v prvem polnem letu (2003) prodajo med 120 in 150 vozili.

Galerija: