Novice

Kia predstavila novo prestižno limuzino K9

- Sprva naprodaj na čm trgu
- Kombinacija Kiinih presežkov: dizajna, voznih lastnosti in novih tehnologij
Kia je pokazala prve uradne fotografije svoje nove prestižne limuzine, ki jo bodo v kratkem čli prodajati na čm južnokorejskem trgu. ?eprav so jo pri Kii še nedavno predstavili v obliki skic pod kodnim imenom ‘KH’, so iz podjetja čli, da se bo na čm trgu imenovala ‘K9,’ medtem ko ime za ostale trge in datum čtka prodaje na teh trgih, še nista znana.
K9 je prva Kiina limuzina s pogonom na zadnji kolesi. Vozilo poudarja ‘najboljše od najboljšega’ kar Ka trenutno premore na ču dizajna, voznih lastnosti in najnovejših tehnologij in sodi med najbolj čkovane Kiine modele.

K9 je nadaljevanje serije ‘K’ osebnih vozil v Koreji, ki jo že predstavljata limuzini K5 (Optima izven Koreje) in K7 (Cadenza). ?rka ‘K’ ne predstavlja le Koreje, temve? tudi grško besedo ‘Kratos’ (čn, dominanten in vladar) in angleško besedo ‘Kinetic’ (aktiven, čn). Limuzinski čk ‘K’ je le potrditev Kiine čnosti, da strankam ponudi zares široko modelno paleto vrhunskih vozil, ki se na globalnem trgu ponašajo z nenehnimi inovacijami in tehnološkim razvojem.

Zunanjost K9 ponuja videz ‘high-tech’ luksuzne limuzine s čo in nadvse prepoznavno karizmo. Novinec je najnovejše nadaljevanje Kiinega čga se dizajna z člno hišno motorno masko, drznimi LED žarometi v slogu ‘high-tech’ luksuznih vozil in z nekaj čimi potezami na zajetnem motornem pokrovu. Gledano od spredaj K9 nedvomno kaže svoj čn čj. Drzen či videz ponuja enostavno in elegantno, a dovolj prepoznavno linijo, medtem ko zadek zaznamujejo LED č, kromana okrasna letev in v odbija? vgrajeni izpušni cevi.


Galerija: