Novice

Dobili smo drugo zmagovalko igre Naj tretje mnenje!

Naziv Naj tretje mnenje 2011 si je letos prislužila Ajda Sitar iz Domžal. Ajda Sitar je zmagala v vseh treh kategorijah in osvojila maksimalno število č (36) ter tako prehitela drugo uvrš?eni tekmovalki Ivo Verši? in Katjo Vidmar, ki sta osvojili po 22 č. Letošnje leto je bilo na portalu www.caranduser.com oddanih ve? kot 7.000 glasov in na družabnem omrežju Facebook podeljenih preko 700 „vše? mi je“. Zmagovalka je za nagrado za dober mesec dni prejela novega Volkswagna Beetla, katerega č sta mu čla vodja prodaje pri Porsche Ljubljana, g. Sašo Bčn in urednik spletnega portala www.caranduser.com, Boštjan Horvat.


Kako je potekala nagradna igra Naj tretje mnenje 2011? Na spletnem portalu www.caranduser.com se je lahko vsaka polnoletna oseba z veljavnim vozniškim dovoljenjem B-kategorije prijavila na preživljanje 24 ur z njihovim izbranim vozilom in napisala svoje podoživetje (test). V sklopu desetih čih glasovanj so se najboljši uvrstili v finale, kjer so dobili na uporabo novega Beetla za tri oziroma štiri dni in še enkrat strnili svoje vtise. Izbor je potekal v treh kategorijah. Glasovanje na spletnem portalu www.caranduser.com, družabnem omrežju Facebook, svoj čk v mozaik pa so pristavili vsi tisti tekmovalci nagradne igre Naj tretje mnenje 2011, ki se niso uspeli uvrstiti v finale. Seštevek vseh treh kategorij je na koncu dal skupnega zmagovalca. Kot že čno je zmagovalka prejela v čo uporabo novega Beetla, ki so ga podarili pri Porsche Ljubljana, d. o. o..


Tretja sezona Naj tretje mnenje (2012) je že v polnem zagonu in vsi željni čega podoživetja z vozilom vljudno vabljeni k prijavi na testno vožnjo.


Galerija: