Novice

Prva mobilna cenilna enota v Sloveniji

Po zadnjem neurju s č v Ljubljani in okolici so v Zavarovalnici Triglav kot prvi pri nas postavili mobilno cenilno enoto (MCE) za ogled in cenitev avtomobilskih škod v primeru masovnih škodnih dogodkov. MCE se nahaja v bližini ljubljanskega BTC. V prvih dveh dneh se je pri njih oglasilo že ve? kot 60  zavarovancev, z ogledi pa bodo nadaljevali tudi v prihodnjih dneh.

Učti zaupanje strank in zagotoviti varnost, ki jo čkujejo, je temeljna vrednota Zavarovalnice Triglav, prva odlika pa zanesljivo in hitro reševanje škod. Dobra zavarovalnica se namre? izkaže ravno v trenutkih stiske. V naši či zavarovalnici so zato kot prvi v Sloveniji postavili mobilno cenilno enoto, s katero se želijo približati strankam ob čih elementarnih čh. »MCE je popolnoma samostojna enota, ki jo lahko v Zavarovalnici Triglav postavimo že dan ali dva po ujmi v bližini prizadetega kraja. Po zaslugi posebne mobilne poslovalnice lahko zavarovanci opravijo prijavo in cenitev škode v neposredni bližini svojega doma, kjer so nastopile ekstremne vremenske razmere, kot sta npr. č ali čo neurje,« je povedal Matej Ferlan, izvršni direktor za škode premoženjskih zavarovanj pri Zavarovalnici Triglav.

MCE s površino približno 600 m2, ki je opremljen z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje cenitev avtomobilskih škod, č hitro in kakovostno storitev, preprosto čnje, brez ?akanja v vrsti, stranke lahko ves postopek reševanje škode uredijo na enem mestu (urejanje dokumentacije, cenitev, dogovor o popravilu) in v sodelovanju z zunanjim partnerjem tudi izvedejo popravilo vozila. Zavarovanci se za obisk mobilne cenilne enote dogovorijo s klicem na dežurno čo telefonsko številko 080 555 555. Kot poudarja Ferlan, zavarovanci cenijo hitro in čnkovito storitev, ažurno obravnavanje škodnih dogodkov, ne nazadnje pa cim prejšnje čvanje škode, kar v Triglavu izvedejo že naslednji dan po oceni škode, ?e se stranka z njo strinja.

Mobilna cenilna enota je novost v celoviti ponudbi Zavarovalnice Triglav, ki jo po zadnjem čem neurju s č v Ljubljani in okolici prvi tovrstni objekt postavila na Industrijski cesti 2 v Ljubljani, v bližini BTC. Ta bo na voljo predvidoma do ča sanacije čne prijavljenih škodnih primerov.

S ciljem najhitrejše asistence strankam so razvili tudi mobilno aplikacijo za pomo? in pojasnila v primeru škodnih dogodkov in prijave škode na vozilih. S tem čjo preprosto prijavo škodnega primera, hitri dostop do informacij o mestih poslovalnic in pogodbenih serviserjev zavarovalnice.

V Zavarovalnici Triglav imajo v zadnjih petih letih v ču ve? kot 20000 primerov
prijavljenih škod na leto, ki jih čjo neugodne vremenske razmere, kot sta č ali vihar.


Galerija: