Novice

Bosch bo na sejmu Automechanika 2012 predstavil širok nabor novih izdelkov

 

-Na površini 2800 m² predstavljeni vsi vidiki rezervnih delov, diagnostike in tehnologije za servisne delavnice ter njihove podružnice.

-Premierna predstavitev izdelka Bosch Esitronic live – č razširjene spletne čce programske opreme Bosch Esitronic 2.0 za servisne delavnice.

 

Na letošnjem sejmu Automechanika v Frankfurtu bo Bosch svoje izdelke in storitve prvi? predstavljal v dvorani 9, pri ?emer velja omeniti tudi povsem novo podobo razstavnega prostora podjetja. Očtno ča površina zagotavlja dovolj prostora in tako č predstavitev vseh znamk pod okriljem Bosch Automotive Aftermarket na enem mestu. Na sejmu, ki bo potekal od 11. do 16. septembra 2012, bo Bosch kot vodilni ponudnik vseh storitev za servisne delavnice in trgovine predstavil obsežno ponudbo rezervnih delov, tehnologije za diagnostiko in servisne delavnice, svoje storitve in franšizne servisne delavnice.

 

Predstavitev v živo: na stojnicah štirih servisnih delavnic prikaz strokovnega znanja

Na preoblikovani razstavni stojnici bo Bosch predstavil celoten sistem razpoložljivega strokovnega znanja – od diagnostike, vzdrževanja, popravil in uporabe ustreznih rezervnih delov do virtualnih podpornih storitev. V štirih »delavnicah« bodo na čih vozilih potekale predstavitve dela, ki združuje omenjeni sistem strokovnega znanja. Delavnice se bodo razlikovale glede na pogonski tip vozil oziroma na tematsko če. Dve se bosta čli na tradicionalne dizelske in bencinske pogonske tehnologije – od diagnostike do popravil. V tretji delavnici bodo predstavljene alternativne pogonske tehnologije, kot na primer hibridna tehnologija in e-mobilnost, v ?etrti delavnici pa bo Bosch predstavljal svoje rešitve za gospodarska vozila.

 

Poslastica: premierna predstavitev izdelka Bosch “Esitronic live” – č programske opreme za servisne delavnice

Obiskovalci sejma bodo med prvimi, ki bodo lahko na lastne č videli trenutni razvoj programa Esitronic, najboljše programske opreme za servisne delavnice na svetu. V prihodnosti pri Boschu čtujejo spletno razširjeno čco programa – Bosch Esitronic live. Spletna čca je zasnovana na podlagi delovnih procesov v servisnih delavnicah. Program uporabnika hitro in brez težav vodi skozi delovni proces – od vpogleda v arhiv napak in možnosti za vnos simptomov, diagnostike in čnja okvarjenih komponent do uporabe vgrajenega procesa za čnje rezervnih delov. Esitronic live uporabniku zagotavlja vse pomembne podatke in funkcije, ki jih posamezni korak delovnega procesa zahteva. S programom Esitronic live bo Bosch servisnim delavnicam po vsem svetu ponudil cenovno čnkovit programski modul za diagnostiko in popravila, ki bo še nadgradil čnkovitost dela, ki jo trenutno pospešuje č čca Esitronic 2.0.

 

Koncepti Boschevih servisnih delavnic predstavljeni na stojnicah in zunanjem prizoriš?u

Na sejmu Automechanika bodo podrobno predstavljeni tudi koncepti Boschevih servisnih delavnic, kot na primer Bosch Car Service in Auto Crew. Na zunanjem prizoriš?u, pred dvorano 9, pa bo Bosch obiskovalce seznanil z možnostmi za oblikovanje uspešne prihodnosti z Boschem kot potencialnim partnerjem. Partnerji iz delavnic po konceptih Bosch Car Service in Auto Crew bodo čo predstavili minimalne zahteve, ki jih morajo morebitni Boschevi partnerji izpolnjevati.

 

Boscheve znamke druga ob drugi

Boscheve znamke dodatne opreme in servisnih delavnic bodo letos prvi? razstavljale druga ob drugi, in sicer v dvorani 9. Podjetje Beissbarth, specializirano za mreženje servisnih delavnic, ponuja obsežen nabor izdelkov za uravnavanje šasij in testiranje zavor. Predstavili bodo nove izdelke, med drugim tudi hibrid dvižne klopi za test zavor in nadzorne enote za diagnostiko. Podjetje Sicam, specializirano za pnevmatike, bo predstavilo svojo celotno ponudbo in na ogled postavilo nove naprave za uravnavanje koles in nameš?anje pnevmatik. Podjetje HC Cargo pa se bo predstavilo z obsežnim portfeljem rezervnih delov za elektroniko motornih vozil.


Galerija: