Novice

Zmagovalcu iz Slovenije novi BMW serije 1

Zmagovalec mednarodne igre, v kateri so s prenosom če aplikacije BMW serije 1 – La Ola App na svoj telefon iPhone, sodelovali udeleženci iz 9 držav prihaja iz Slovenije. Glavno nagrado, novi BMW serije 1, je Alenu Firštu čraj v Ljubljani predal Andreas Ptacek, generalni direktor BMW Group Slovenija.

 

Zmagovalcu igre BMW serije 1

To poletje je nogomet zopet zasedel svoj prestol, ko so se na „letošnjem poletnem nogometnem turnirju“ pomerila moštva najvišjega kakovostnega razreda. Med  8. junijem in 1. julijem so lahko nogometni navdušenci uživali v pristnem virtualnem vzdušju. In sicer s prenosom če aplikacije BMW serije 1 – La Ola App na svoj telefon iPhone.

Zmagovalec spletne igre, Alen Firšt iz Trbovelj,  je zbral 457.500 č in je drugouvrš?enega prehitel za 500 č. Glavne nagrade, novega BMW serije 1 se je zelo razveselil: »BMW serije 1 je moj sanjski avto. Že prejšnja, predvsem pa nova generacija. Prvega mesta in seveda glavne nagrade sem se zato še toliko bolj razveselil. Izpolnile so se mi sanje«.

Novi BMW serije 1 je še bolj športen in čn kot prej ter bistveno udobnejši in prostornejši. Mladostna, ča podoba, ki jo poudarjajo oblikovalski elementi, potrjujejo premium status. Z izjemno notranjostjo in ekskluzivnimi funkcijami pa zavzema posebno mesto v svojem segmentu vozil.

Nagrado mu je predal Andreas Ptacek, generalni direktor BMW Group Slovenija, v pooblaš?enem BMW salonu A-Cosmos v Ljubljani.

»Facebook za nas predstavlja izredno zanimiv in atraktiven komunikacijski kanal, ki se je izkazal za izredno uspešnega.  Tudi v prihodnje lahko čkujete, nove atraktivne vsebine ter inovativne virtualne igre in aplikacije«, je dodal Andreas Ptacek.

 

Med 8. junijem in 1. julijem je v virtualnem vzdušju uživalo preko 2400 ljudi iz devetih držav. Uporabniki so navdušeno spremljali rezultate v živo in ob zadetkih ki so bili doseženi, izvajali „mehiške valove“ na Cipru, ?eškem, Gčji, Madžarski, Malti, Slovaškem, Romuniji, Poljski in Sloveniji. Skupno so uporabniki naredili ve? kot 13.500 La Ola valov, doseženih pa je bilo preko 72.000.000 č.

Uporabniki spletne aplikacije BMW serije 1 – La Ola App je posnelo in naložilo preko 1000 videov, ki so bili združeni v či La Ola  “mehiški val”.

Uporabniki, ki so si čo prenesli aplicacijo na svoj iPhone,  so imeli vpogled v razporede tekem „letošnjega poletnega nogometnega prvenstva“ ter spremljanja rezultatov v živo. Ob vsakem zadetku in prejetem obvestilu ob doseženem golu pa so morali v najkrajšem ?asu, ter ?im bolj navdušeno narediti „mehiški val“ s svojim iPhonom v roki in zbrati ?im ve? možnih č na razvrstitveni lestvici „La Ola“.  Nato so lahko svoje navdušenje delili s prijatelji na Facebooku in postali del čega „vala“ La Ola. Glavna nagrada je bila vredna navijanja - BMW serije 1.

 

Uporaba aplikacije BMW serije 1 – La Ola App

Uporabniki, ki so si naložili aplikacijo na svoj iPhone, so jo uporabili v ču skoraj 3-krat dnevno, odvisno od doseženih zadetkov na “poletnem nogometnem turnirju”. V Sloveniji je nagradna igra BMW serije 1 – La Ola App, dosegla lep uspeh in se uvrstila na 11. mesto med “top free” aplikacijami v AppStore-u. Prav tako se v prihodnosti lahko nadejamo predstavitve novih in inovativnih aplikacij za “pametne” telefone.

 

»Social test drive« septembra 2012 v Ljubljani

27. in 28. Septembra 2012 se bo v Ljubljani odvijala kampanja »Social test drive«. Namen kampanje je uporabnikom uradne BMW Slovenija Facebook strani ponuditi testno vožnjo z BMW X1 na nekoliko čn in zanimiv čn. Dve vozili BMW X1 se bosta vozili po Ljubljani in jima bo č slediti na spletu. Lokacijo vozil bo možno spremljati preko Facebook aplikacije, kjer se bo možno tudi prijaviti na testno vožnjo. Vozilo pa se bo v najkrajšem možnem ?asu pripeljalo do uporabnika.

 


Galerija: