Novice

NOVI DACIA SANDERO

Nova, čejša in plemenitejša oblika

 

S prenovo oblika avtomobilov te znamke pridobiva ve? čosti in plemenitosti.

 

Bolj prepoznavna zunanja podoba

Nova oblikovna istovetnost znamke Dacia vzbuja čtek celovite kakovosti in ?vrstosti.

 

Skladne poteze prednjega dela, ki so enake na obeh novih modelih, poudarjajo na sredino maske posajeno čo Dacia. Izraznost prednjega dela še dodatno poudarja oblika velikih žarometov in maske.

 

Ob pogledu s strani skladno razmerje med karoserijsko čvino in zastekljenimi površinami še utrjuje vtis ?vrstosti, ki ga dajeta izklesani stranici z jasno linijo, poudarjenimi blatniki in čimi gubami, kar je člnost vseh modelov znamke.

 

Pčeje oblikovana notranjost

Prenova uvaja novo moderno armaturno ploš?o v ogleno ?rni ali dvobarvni izvedbi (odvisno od čce), ki ima merilnike s kromasto obrobo in izrazito funkcionalna upravljala najnovejšega rodu.

 

Kromaste so tudi obrobe čikov, znak na volanu in glava prestavne čce (odvisno od opreme), okrasna obroba osrednje konzole pa je barvno usklajena z oblogo čjev na vratih in okrasnim vstavkom na volanu.

 

Posebna skrbnost je bila namenjena zagotavljanju še boljše zaznavne kakovosti zahvaljujo? skrbni izbiri materialov in boljšemu prileganju sklopov in čejši sestavi.

 

Dacia č za dolgotrajno zanesljivost svojih vozil in svojim kupcem vliva zaupanje tudi z garancijo. Ta tudi za Novi Sandero velja tri leta oziroma do 100.000 prevoženih kilometrov.

 

Na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu bo ob Sanderu Dacia premierno predstavila tudi Novi Dacia Logan, ki pa v Sloveniji ne bo na prodaj.


Galerija: