Novice

Freedom center s prikolicami Hobby in Camp-let

Ker se čtniška vozila nove dobe lahko primerjajo s sodobnimi smernicami v avtomobilski industriji ter trendom v oblikovanju pohištva ter notranjemu dizajnu, so se v Freedom centru Celje čli, da se tudi letos s prikolicami blagovnih znamk Hobby in Camp-let predstavijo na sejmu Ambient v Ljubljani.

 

“?asi, ko je v kampih cvetel sindikalni turizem, čtniške prikolice pa so bile slabo vzdrževane, na prvi pogled če ter slabo opremljene, so že zdavnaj minili. Kljub temu pa jih ni malo, ki so čni, da je temu še vedno tako,” pojasnjuje Tanja Budna Puncer, lastnica Freedom centra Celje ter dodaja, da so mnogi, ob ogledu novih čtniških prikolic, zelo čni. Najbolj so navdušeni nad kakovostnimi materiali, visoko razvito tehnologijo, trendovskim notranjim dizajnom …

Ker vse našteto cenijo tudi ljubitelji modernega pohištva ter interierja nasploh, so sodobne čtniške prikolice nemškega proizvajalca Hobby, ki so na ogled na pohištvenem sejmu, zagotovo dokaz, da so povsem primerljive s smernicami, ki vladajo v svetu arhitekturnih rešitev ter notranjega dizajna.

Pčtniške prikolice nove dobe namre? nudijo udobje in komfort kot smo ga vajeni doma. To potrjuje čo vsak lastnik nove prikolice. Slednjih je sicer, v primerjavi z avtodomi, vedno ve?,” še dodaja Puncerjeva. Na trgu je namre? vse ve? manjših in lažjih t. i. potovalnih prikolic, s katerimi je odkrivanje novih čih destinacij celo lažje kot z avtodomom, saj jih je č enostavno odklopiti ter se z avtomobilom odpraviti naokrog. Poleg tega so čtniške prikolice izolirane celo bolje od avtodomov in tako zelo primerne tudi za čtnice v zimskih mesecih. Zelo pomembno pa je, da je cena čtniške prikolice, ki zagotavlja enako ali celo če udobje od avtodoma, nekajkrat nižja.

OSVAJALSKI POHOD PO?ITNIŠKIH PRIKOLIC

Udobna vožnja v avtomobilu, nanj priklopljena čtniška prikolica, v njej postlana postelja, čla zložena v omarah, v hladilniku hladna č in hrana za potešitev lakote na poti. Z rahlo čno porabo goriva prihod na cilj, postavitev prikolice v senco borovcev in v nekaj minutah težko čkovana sprostitev v zvokih orkestra škržatov. Ne, to niso sanje, to so čtnice polne svobode, mobilnosti in udobja.

Pčtniške prikolice nove dobe so narejene predvsem za potovanja. Imajo vse, kar imajo priljubljeni avtodomi in še mnogo ve?. Njihov osvajalski pohod v zadnjih letih gre pripisati vščo dovršenemu zunanjemu videzu ter skrbno čtovani in komfortni notranjosti, čo z urejenimi sanitarijami, toplo vodo, dostopnostjo če energije, ogrevanjem za vse letne ?ase, visoko kakovostnimi materiali in vrhunskim dizajnom.

S čtniško prikolico je življenje popolnejše – potem ko jo postavimo na želeno mesto, lahko z avtomobilom nemoteno odkrivamo svet v bližnji in daljni okolici. Podobno kot pri avtodomu pa tudi hitro pospravimo mizo, stole, baldahin in jo mahnemo novim krajem ter dogodivš?inam naproti. 


Galerija: