Novice

Predstavitev novega BMW serije 7 v Sloveniji

V SNG Opera in balet Ljubljana jej potekala premierna predstavitev novega BMW serije 7 v Sloveniji, ki jo je nadgradila baletna mojstrovina Giselle.

 

  

Ljubljana – BMW Group Slovenija je v SNG Opera in balet Ljubljana organizirala premierno predstavitev novega BMW serije 7 v Sloveniji. Včr čsne elegance je zaokrožil ogled svetovno znane baletne mojstrovine Giselle. Gostje so lahko na baletni predstavi čtili prefinjenost in eleganco, ki jih je prevzela z vsakim gibom baletnega plesalca. Odslej lahko to doživijo tudi na poti z novim BMW serije 7.

Ve? kot 500 zbranih gostov je nagovoril novi generalni direktor BMW Group Slovenija, Lothar Schupet: »V podjetju BMW Group verjamemo, da kultura ljudi povezuje in navdihuje. Podjetje BMW Group je že 40 let zavezano kulturi. Podjetje podpira in sodeluje v ve? kot sto kulturnih projektih po celem svetu. V Sloveniji smo že ve? let ponosni partner SNG Opera in balet Ljubljana.  Vrednote operne hiše se čo skladajo z vrednotami znamke BMW in še posebej našega najbolj luksuznega modela, BMW serije 7.« 

 

Novi BMW serije 7

V razredu luksuznih limuzin izstopa s svojo eleganco in prvovrstnim doživetjem v vožnji. Brezhibna oblika, najkakovostnejši materiali, kvalitetna izdelava in izjemna čost pa okarakterizirajo zunanjost in notranjost BMW serije 7. Vozilo izpolnjuje najvišje standarde inovativne tehnologije. Novi BMW serije 7 postavlja nove standarde na ču zmogljivosti in čnkovitosti s številnimi novimi in povsem prenovljenimi čcami motorjev, ki jih odlikuje izjemna čost in nizke vrednosti emisij. V BMW serije 7 vam je na voljo tudi inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive.


Galerija: