Predstavitve

NISMO PRISPEL V EVROPO

Zadnje novice neposredno s predstavitve Nissan Juke Nismo v Barceloni, kjer Nissanova zmogljivostna znamka uradno vstopa na evropski trg.

 

?akanja je konec! Prvi Nissan Nismo avtomobil za vožnjo izven dirkalnih pist je prispel v Evropo.

 

Pod zmogljivostno blagovno znamko Nismo bo Nissan na trg pripeljal ve? novih športnih avtomobilov. Kot prvi prihaja Juke Nismo. S tem se čnja prvo poglavje zgodbe o izdelavi vrste modelov, ki bodo deležni prednosti zmogljive tehnologije športnih avtomobilov razvite za tekmovalne proge.

 

Paul Willcox, podpredsednik Nissana, zadolžen za prodajo in marketing v Evropi, pravi: ?Nismo je ultimativen odraz zmožnosti in dosega naše znamke, je inovativnost, ki navdušuje in vznemirja. Juke Nismo je prvi izmed številnih modelov Nismo, ki bodo obogatili našo ponudbo v prihodnjih mesecih. Z njimi bomo inovativni duh Nisma približali širšemu krogu kupcev v Evropi.?

 

Juke Nismo, prežet s tehnologijo Nismo, ponuja dizajn in če elemente, navdihnjene s strastjo avtomobilskega športa, skupaj s čnimi zmogljivostmi ter čejšim in bolj odzivnim vodenjem. Bencinskemu 1,6-litrskemu štirivaljniku z neposrednim vbrizgom goriva in turbinskim polnilnikom je bila mo? čna na 200 KM, tako pri čci Juke Nismo z dvokolesnim pogonom kot pri čci s pogonom na vsa kolesa. Produkcija novega modela Nissan Juke Nismo je že v pogonu, in sicer ga bodo izdelovali v Nissanovi tovarni v Sunderlandu v Veliki Britaniji.


Galerija: