Reportaže

Najboljši avtomobili 2013: BMW serije 3 in BMW serije 5 nepremagljiva

BMW serije 3 in BMW serije 5 sta čjivo zmagala v izboru ?Najboljši avtomobili? 2013, ki jo podeljuje revija ?Avto magazin?. Najnovejša čca športne limuzine BMW serije 3 se je znašla na vrhu v kategoriji ?Zgornji srednji razred?. BMW serije 5 pa je slavil v kategoriji ?Višji razred?.

 

Novi BMW serije 3 limuzina nudi ne le izjemen atletski duh in čnkovitost, kot je člno za znamko BMW, temve? tudi visoko raven udobja v vožnji, ki je bil še nadgrajen v primerjavi s predhodnimi modeli ? kot tudi čnje prostora za potnike. Športne, elegantne linije ter spremenjena podoba prednjega dela vozila, čo s spremenjenimi žarometi in čo da BMW seriji 3 nezamenljiv videz. Trenutno je na voljo pet čc z bencinskim motorjem in pet čc z dizelskim motorjem, ter BMW ActiveHybrid 3. BMW serije 3 je na voljo tudi z inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona xDrive.

 

?Verjamem, da se uspeh BMW serije 3 skriva v tem, da je bila čtnik športnih limuzin srednjega razreda in čo pooseblja čj BMW s svojo čo zmogljivostjo, čnkovitostjo in estetskim videzom,? je dejal Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, ob razglasitvi zmagovalcev.

 

BMW serije 3 se že ve? kot trideset let redno uvrš?a med zmagovalce čih prestižnih nagrad, med katerimi je tudi ?Zlati volan?.

 

BMW serije 5 je nagrado ?Najboljši avtomobil? 2013 prejel v kategoriji ?Višji razred?. Po lanskoletnem drugem mestu je tako BMW serije 5 ponovno zmagal in tako nadaljuje uspešno tradicijo v tej kategoriji, kjer kraljuje že leta in leta.

 

Šesta generacija BMW serije 5 utrjuje vodilni položaj pri čnkovitosti in užitku v vožnji ter na čih dizajna, športnih voznih lastnostih, udobja. Izjemnost BMW serije 5 potrjujejo tudi druge prestižne nagrade kot je na primer nagrada iF za dizajn.

 

Nagrada ?Najboljši avtomobili? se podeljuje vsako leto najbolj atraktivnim modelom na trgu. Zmagovalci se izberejo na podlagi glasov bralcev. Nagrada ?Najboljši avtomobili? je bil letos podeljena že trinajsti? ter velja za eno izmed najbolj tradicionalnih in uglednih čih nagrad v Sloveniji.


Galerija: