Novice

MINI DOMA PREBUDIL LJUBLJANO

MINI DOMA, dom Marka Pacemana, fiktivnega naratorja zgodbe, v kateri se je novo vozilo MINI Paceman prepletlo s sodobnim življenjskim slogom je po treh tednih zaprl vrata z inovativno čo črjo. MINI DOMA je obiskalo ve? kot 1000 ljubiteljev urbanega utripa in vozila MINI Paceman.

 

Med 16. marcem in 5. aprilom je ve? kot 50 čh na 11 temtaskih črih obiskovalcem postreglo s pestrim dogajanjem, s katerim se je Ljubljana približala tujim svetovljanskim prestolnicam. Poleg treh tematskih črij v sodelovanju z Ano Roš, Megumi Yoshida in Taekom Fujita, so organizatorji postregli tudi s filmskim, modnim in športnim črom, razstavami ter ekskluzivnimi degustacijami piva, vina in viskija. Poleg zajtrkov so goste najbolj navdušili sobotni brunchi, kjer se je ob glasbi zasedbe Noemi v treh tednih zvrstilo skoraj 200 obiskovalcev. Celotni program je bil za obiskovalce čn.

 

MINI DOMA je v treh tednih obiskalo ve? kot 1000 posameznikov, ki so dokazali, da je rezultat sodelovanja med BMW Group Slovenija in kolektivom Trapez kombinacija, ki sodoben življenjski slog čnkovito povezuje z ustvarjalnostjo in novim modelom MINI Paceman. Organizatorji so dokazali, da je tudi Ljubljana lahko prizoriš?e globalne MINI življenjske filozofije.

 

Z inovativnim komunikacijskim pristopom, ki je poleg spleta prvi? čval tudi neposredno komunikacijo preko omrežja Twitter, je organizatorjem uspelo med čnstvom vzbuditi pristni interes, ki ga potrjujejo či podatki: v nagradni igri se je za vikend z novim MINI Pacemanom in črjo s čš?em v kobariški Hiši Franko, MINI kolo in MINI torbo potegovalo ve? kot 800 obiskovalcev.

 

MINI Paceman

 

MINI Paceman je prvi Sports Activity Coupé v segmentu manjših in kompaktnih premium vozil. Mče, čo razpotegnjene coupé linije in člni gokart čtek MINI se združijo z ekskluzivnim ambientom raznovrstne notranjosti ter skupaj predstavijo MINI Paceman kot pionirja v urbanem okolju. Športna zmogljivost in raznovrstnost prav tako opredeljujeta za znamko MINI člne vozne karakteristike MINI Paceman. Inovativni koncept vozila se usmerja na potrebe sodobnih ciljnih skupin, ki cenijo samozavesten videz pa tudi nalezljivo zabavo v vožnji. MINI Paceman je že na voljo pri pooblaš?enih prodajalcih MINI v Sloveniji.


Galerija: