Predelave

TWINGO CAMELEON OSVOJIL PRESTIŽNO MEDNARODNO NAGRADO ?SPIRIT OF THE SHOW?

Na čem mednarodnem zboru predelanih francoskih vozil French car show, ki je letos potekal v angleškem Castle Combu, je ta konec tedna slovenska ekipa s svojim vozilom Twingo Cameleon osvojila laskavo nagrado »Spirit of the show« za najbolje predelano in dizajnirano celotno vozilo.

 

?lan zmagovalne ekipe Blaž Križaj nam je v nedeljo po prejemu nagrade povedal:

 

»V ?etrtek, 25.7., se je ob 18.00 čla naša 1.670 km dolga pot proti Angliji z željo po dobrem rezultatu na čem zboru predelanih francoskih vozil. Pot je potekala brez čih problemov, vzdušje v ščanski ekipi je bilo čo. ?eprav smo bili nenaspani, nas je želja do uspešnega prihoda na prizoriš?e ves ?as držala budne.

 

Po prihodu na sam dogodek v zgodnjih jutranjih urah v soboto in po postavitvi razstavnega prostora je sledila prijava na uradni del tekmovanja. Na samem tekmovanju smo osvojili prvo mesto za najbolje predelano in dizajnirano celotno vozilo pod imenom »Spirit of the Show«. S tem je avto dobil še eno zmagovalno lovoriko in ostaja v tem segmentu ocenjevanja še ne poražen. Prav tako smo s tem osvojili zastavljeni cilj, ki smo si ga zadali pred odhodom v Anlijo.«

 

Tudi v družbah Renault Nissan Slovenija in Revoz ekipi Cameleon iskreno ?estitamo za ta či mednarodni dosežek!


Galerija: