Novice

BMW M Performance dodatki za BMW serije 4

Osnovan na strokovnem znanju iz sveta motošporta, popolnoma umerjen za čn model in oblikovan za individualizacijo po osebnih željah – to je program BMW M Performance dodatkov. BMW sedaj širi ta produktni sklop z novimi možnostmi dodatne opreme za BMW serije 4. Še ve?, BMW M Performance dodatki za če modele so na voljo tako za avtomobile BMW M, kot tudi za modele BMW serije 1, BMW serije 3, BMW serije 5 in BMW serije 6. Izdelane v tesnem sodelovanju z BMW M GmbH, komponente dodatne opreme za če pogonskega sklopa, podvozja, aerodinamike in kokpita zagotavljajo bistvene prednosti v smislu vozne dinamike, obenem pa tako zunanjosti kot notranjemu ambientu avtomobila dodajo pridih športnega talenta.

 

V sledenju idealne linije intenzivnejšega doživetja v vožnji: BMW M Performance za BMW serije 4.

 

Modelu či BMW M Performance dodatki, ki na trg vstopajo na čtku leta 2014, nudijo dodatne čne za či poudarek športnega karakterja coupé, pri tem pa čjejo intenzivnost doživetja v vožnji. Paket BMW M Performance Power Kit na voljo za BMW 420d (+12 kW, +40 Nm), BMW 430d (+20 kW, +40 Nm) in BMW 435i (+25 kW, +50 Nm) prinaša opazen dvig č in zmogljivost brez čnja nivoja porabe goriva in emisij CO2. Glušnik BMW M Performance je prav tako na voljo za modela BMW 428i in BMW 435i. Sistem čje kromirane če izpušnih cevi BMW M Performance, kot tudi karbonsko čco za BMW 435i. Medtem pa diferencial z omejenim zdrsom BMW M Performance zagotavlja prenos č z optimizirano čo silo v vožnji v ovinek. Ostali elementi, ki čjejo či potencial modelne čce coupé, so podvozje BMW M Performance s športno nastavitvijo, zavorni sistem BMW M Performance z čmi, rumenimi ali oranžnimi zavornimi sedli ter lahka platiš?a BMW M Performance. 20-ča kovana platiš?a z optimizirano maso so poleg dveh oblikovnih čc na voljo tudi s čim dvobarvnim videzom BMW M Performance v Ferric Grey s poliranimi ?eli naper. Naslednja novost v sklopu BMW M Performance je komplet 18-čih zimskih koles v obliki Double-spoke.

 

Dčo karizmo BMW serije 4 naglasijo tudi komponente BMW M Performance za zunanjost. ?rna rešetka hladilnika za BMW če, difuzorski vstavek v zadnjem č, stranski kovinski pragovi z napisom M Performance, stranske ?rte BMW M Performance in karbonski razdelilni elementi spredaj, pokrovi ogledal ter zadnji spojler optimizirajo športni videz in če lastnosti modela coupé. O dirkalni navdahnjenosti notranjega ambienta č športni volan z čm sredinskim elementom oziroma v či izvedbi Race Display, kot tudi prestavna čca in čj če zavore iz karbona z zaš?itno oblogo iz materiala Alcantara. Karbonski čk je prav tako na voljo za stikalo prestavne čce avtomatskega menjalnika. Za BMW serije 4 pa so na voljo tudi notranje letvice iz karbona in materiala Alcantara, stopalke iz visokokakovostnega jekla, posebno oblikovan naslon za nogo in predpražniki BMW M Performance.

 

Novi BMW serije 4 Coupé z BMW M Performance dodatki se premierno predstavlja na IAA 2013.


Galerija: