Novice

Vrhunski športni ?ut v M stilu: BMW M Performance dodatki za BMW serije 2 Coupé.

 Lansiranje BMW serije 2 Coupé zaseda prvo mesto v premium segmentu kompaktnih vozil. Številka 2 čje vrhunski športni ?ut, ?rka M pa se nanaša na atraktivne dodatke za še bolj intenzivno čo vozniško izkušnjo. BMW M Performance dodatki razviti za vse izvedbe BMW serije 2 Coupé in na voljo ob lansiranju v mesecu marcu 2014. Komponente na ču prenosa č, vzmetenja, aerodinamike in kabine so bile razvite v tesnem sodelovanju z BMW M GmbH in čtno čjo vozno dinamiko in hkrati poudarijo atletski izgled in športno vzdušje v notranjosti pri novem dvovratnem modelu. Izbrani izdelki formirajo del originalnega poprodajnega programa »Original BMW Parts« Vozniku BMW serije 2 Coupé čjo dodati čk individualnosti in navdušenja nad dirkanjem.

 

»BMW M Performance Power Kit«, paket za čnje č, na voljo za BMW 220d Coupé ustvarja perfektne štartne pogoje s čnjem č štiri-valjnega dizelskega motorja za 12 kW/16 KM na 147 kW/200 KM in navora za 40 Nm na 420 Nm. Izboljšano pospeševanje nima nobenega vpliva na porabo goriva in izpust emisij izpušnih plinov. BMW M Performance izpušni sistem je na voljo za BMW M235i Coupé in zmanjša pritisk izpušnih plinov za ustvarjanje navduščga, športnega zvoka. Dodatno pa sta na voljo BMW M Performance ča izpušnih cevi v karbonu in kromu. Oba sta na voljo z M logotipom.

 

Poudarek pri izboljšavi voznih lastnosti si zasluži BMW M Performance diferencial z omejenim zdrsom na voljo za BMW M235i Coupé. Ko pa je funkcija za či nadzor stabilnosti (DSC) izklopljena mehanski diferencial z omejenim zdrsom prerazporeja navor na zadnji osi, kar zagotavlja najbolj optimalen oprijem. Sistem zmanjšuje zdrse, ki se v zavojih dogajajo na pogonskih kolesih. Na kolesu, ki ima v tistem trenutku manj oprijema s podlago, prerazporeja mo? na kolesa z ve? oprijema.

 

Dodatki, na voljo za vse izvedbe modela, čjejo BMW M Performance športno vzmetenje z znižanjem vozila za 20 milimetrov, kot tudi posebne amortizerje in skrajšane vzmeti v č barvi in še posebno lahek, visoko zmogljiv BMW M Performance zavorni sistem z zavornimi ?eljustmi v č, rumeni ali oranžni barvi. 19-ča kovana BMW M Performance lahka aluminijasta platiš?a so na voljo v dveh verzijah.

 

Zunanje komponente ustvarjene za optimiziranje čih lastnosti so bile razvite s čo »M« preciznostjo. Kot dodatek M športnemu paketu na voljo že v osnovi in v povezavi z M Performance zadnjim usmerjevalnikom zraka v karbonu je BMW M Performance či paket na voljo za sprednji del, ki je bil posebej prilagojen za ta model. Kombinacija zajemalnikov zraka spredaj in zadaj zagotavljajo idealno čo ravnotežje in je lahko še dodatno podkrepljeno z vstavkom difuzorja v zadnjem delu in dodatki za stranske pragove. Ostali individualni poudarki zunanjega izgleda BMW serije 2 Coupé so lahko dodani kot ?rne dekorativne rešetke za BMW če, karbonski pokrovi zunanjih ogledal, folije za stranske pragove z M Performance napisom in BMW M Performance ?rte v dveh barvnih čcah.

 

Dirkaško navdahnjen ambient v kabini je ustvarjen z BMW M Performance športnim volanskim čm v alkantara/karbon ču z čm sredinskim elementom – z dirkalnim »Race Display« zaslonom v poziciji 12:00, prestavno čco in čo zavoro v karbonu z manšeto iz alkantare. Karbonski čk je pravtako na voljo za prestavno čco za avtomatski menjalnik. Ostali dodatki za visoko športno in individualno oblikovano notranjost čjejo notranje ?rte v karbonu in alkantari, pedalke iz čga jekla in oporo za nogo v ustreznem stilu.


Galerija: