Novice

Volvo koncept XC Coupé ? naslednje poglavje Volvove nove dizajnerske zgodbe

Volvo koncept Coupé je bil predstavljen v septembru in že takrat deležen mnogih pohval in nagrad, hkrati pa je predstavil na svetu prvi vpogled v Volvove nove dizajnerske smeri pod vodstvom višjega podpredsednika za dizajn, Thomasa Ingenlatha. Prikazal je tudi interpretacijo, kako bi razmerja in vsestranskost nove Volvove platforme SPA (Scalable Product Architecture), ki bo podprla vsa srednja in velika vozila v prihodnosti podjetja, lahko izgledala.

 

Koncept Coupé je bila prva izmed treh dizajnerskih študij. Naslednje poglavje Volvove nove dizajnerske zgodbe prikazuje, kako sta lahko slavna tehnologija varnosti in sodoben skandinavski aktiven življenjski slog združena v to novo arhitekturo. Volvo koncept XC Coupé se bo premierno predstavil svetu na severnoameriškem mednarodnem avto salonu (NAIAS) 13. januarja, podrobnosti, vklju?no s sporo?ilom za javnost, videoposnetki in slikami, pa bodo na voljo že 8. januarja.

 

Koncept XC Coupé je zgrajen na Volvovi ponosni zgodovini izdelkov Cross Country in XC, s katerimi je Volvo leta 1997 ustvaril novo nišo.


Galerija: