Novice

Bryan Adams predstavlja Oplovega ADAMA

Opel ADAM je ponovno v središ?u dogajanja. Tokrat z mednarodnim super zvezdnikom, kanadskim avtorjem in pevcem, ki ni le izjemen glasbenik, ampak tudi priznan fotograf. V njegovem fotografskem studiu v Berlinu je nastal koledar prvaka individualizacije z naslovom »ADAM by Bryan Adams«. Ob tem je fotograf ADAMU z zamaskirano podobo vdahnil lastno umetniško prepoznavnost. Koledar bo predpremierno predstavljen med 23. do 26. januarjem v muzeju Haus der Kunst v Munchnu. Zamaskirani ‘ADAM by Bryan Adams’ bo na voljo kupcem v ekskluzivni, omejeni seriji desetih avtomobilov. Ičk od prodaje bo namenjen skladu Bryan Adams Fundation, ki pomaga č potrebnim ljudem po vsem svetu.

Tina Müller, direktorica marketinga je spremljala fotografiranje ADAMA v Berlinu in bila ob tem navdušena nad sodelovanjem: »Veseli nas, da smo lahko k sodelovanju pritegnili tako izjemnega umetnika. Nastale so fotografije avtomobila, ki so posnete na čn, ki ga doslej, še posebej pri Oplu, še nismo videli. Uporabili jih bomo kot motiv za če oblike komuniciranja ADAMA. Kampanja bo zagotovila dovolj smernic za komunikacijo, a bo le del široko zastavljenega pozicioniranja znamke kot vse bolj moderne, lifestyle znamke.« Tudi Adams je s projektom izjemno zadovoljen in mu je bil v veliko zabavo. Vse skupaj je komentiral kratko in jedernato: »Z Opel ADAMOM je vse č.«

Opel ADAM se je kot motiv ustvarjanja Adamsa pridružil izjemnim zvezdnikom. Pred objektiv fotoaparata kanadskega umetnika so namre? doslej stopili že mnogi iz sveta slavnih, med njimi Amy Winehouse, Michael Jackson in Dustin Hoffman. Ob zlatem jubileju kraljice Elizabete II. so za njeno portretiranje, kot motiv na kanadski poštni znamki izbrali prav njega.

Opel ADAM je med kupce zapeljal v čtku leta. Strokovno javnost in kupce je nemudoma navdušil z nekonvencionalnostjo in izjemnimi, sodobnimi tehnologijami. Žirija uveljavljenega in priznanega izbora red dot ga je izpostavila kot izjemno dizajnersko stvaritev. Nedavno je ADAM čl tudi bralce Auto Zeitunga, ki so mu drugi? zapovrstjo podelili naslov najboljšega v kategoriji mestnih avtomobilov Auto Trophy 2013.

ADAM je v vrhu tudi glede omreženosti in povezanosti. Posebej čjiv, čn in navdušujo? je informacijsko zabavni sistem IntelliLink. V Eisenachu izdelanemu majhnemu avtomobilu č, da je najbolje povezan in omrežen med sebi enakimi. Sistem je kompatibilen s pametnimi telefoni čmi z operacijskima sistemoma iOS in Android. Podpira tudi aplikacijo iPhonea Siri Eyes Free.

Ob tem se avtomobil sodobnega, urbanega življenjskega sloga postavlja tudi z drugimi inovativnimi sistemi in tehnologijami, ki so doslej bile na voljo le v premijskem razredu. Mednje sodi samodejni sistem č pri parkiranju, ogrevan volanski obro?, sistem pokrivanja nevarnosti v mrtvem kotu ter ekskluziven in Oplu edinstven integriran nosilec koles FlexFix na zadnjem delu.


Galerija: