Predstavitve

CITROËN VSTOPA V NOVO DOBO Z VOZILOM C4 CACTUS

CITROËN premika nov mejnik z razkritjem svoje najnovejše kreacije, vozila C4 CACTUS, ki je pravi odraz nove pozicije prodajnega programa znamke CITROËN na trgu. Po uspešnem lansiranju prestižne ponudbe, linije DS, CITROËN prehaja v ofenzivo s svojo ponudbo najbolje prodajanih modelov. V nekaj besedah gre za modele, ki nudijo bolj drzen dizajn, ve? udobja in ve? uporabne tehnologije po zmerni ceni in pa tudi za nove čne potrošnje avtomobila, kot je ponudba nakupa na kilometer in ne nazadnje za novo izkušnjo za stranko, zasnovano na či preglednosti po zaslugi ?isto novega digitalnega ča CITROËN Advisor.

 

Novo vozilo za novo pozicijo na trgu

 

Danes CITROËN predstavlja vozilo CITROËN C4 CACTUS. Nov model za novo pozicijo na trgu: "Ve? dizajna, ve? udobja, ve? uporabne tehnologije in vse to po zmerni ceni," s temi besedami je Frédéric Banzet, generalni direktor CITROËN, povzel novo pozicijo prodajnega programa znamke CITROËN na trgu.

C4 CACTUS pooseblja preobrat, ki se ga je CITROËN čl izbrati za svojo ponudbo najbolje prodajanih modelov, ki predstavlja 80 % celotne prodajne čne. Preobrat, ki ga bo zaznamovalo tisto, po ?emer blagovna znamka slovi od samih čtkov dalje: združitev kreativnosti in tehnologije v prid dobremu čtju.

 

Novi čni nakupa za nov čn potrošnje avtomobila v prihodnosti

 

Pčtek prodaje tega novega modela, ki je predviden za konec prvega poletja 2014, bo CITROËN proslavil z uvedbo dveh novih čnov nakupa:

-        ponudba po meri (odvisno od države), pri kateri si bo stranka lahko izbrala či pavšal glede na njene če zmožnosti in storitve, ki jih zares potrebuje,

-        ponudba nakupa "na kilometer" (odvisno od države) z obljubo stranki, da bo čla samo toliko, kolikor dejansko porabi glede na število prevoženih kilometrov.

S tema dvema ponudbama, ki pokrivata stroške nakupa, vzdrževanja in zavarovanja bo CITROËN svojim strankam čl povsem pregledno vodenje razpoložljivih sredstev od enega meseca do drugega. 

 

 

Nova izkušnja za stranke "CITROËN in VI" za čo preglednost

 

Da bi storila še en korak ve? v odnosih s svojimi strankami, znamka CITROËN uvaja novo serijo obljub "CITROËN in VI", katere glavni motiv je "preglednost": obljuba o vzpostavitvi telefonskega stika z nezadovoljno stranko v roku najkasneje 24 ur, o predaji opranega vozila stranki po čnem posegu v servisni delavnici …. Omenjenim obljubam, ki se bodo v mreži čle postopoma izvajati v drugem polletju letošnjega leta, se pridružuje še uvedba novega ča, ki smo ga poimenovali CITROËN Advisor. Gre za spletno mesto, na katerem bodo lahko stranke objavile svoje mnenje po čnem obisku prodajnega mesta blagovne znamke. Pčk, ki je povsem prilagojen današnjim navadam, saj 70 % strank zaupa mnenjem drugih strank, objavljenih na spletnih straneh*.

 

 

"S tem novim pozicioniranjem, ki sega od proizvoda vse tja do storitev, bomo vlili novo mo? in nov zagon naši ponudbi najbolje prodajanih modelov, našemu izboru vozil CITROËN, ki bo poleg linije DS znova dosegel svojo čno. Zdaj imamo v rokah dve ponudbi, ki sta obe enako či in vplivni, vsaka namenjena svoji ciljni skupini strank in vsaka s svojim čnom izražanja. In na ta čn bo CITROËN še naprej zaznamoval zgodovino avtomobilizma s svojim čtom," čje Frédéric Banzet.


Galerija: