Novice

TWINGO CAMELEON ODHAJA NA VRHUNEC SVOJE KARIERE

Zahtevni organizatorji European Tuning Showdown spektakla, ki bo potekal od prvega do ?etrtega maja ob nemškem jezeru Bodensee, so v skupino zgolj 60 izjemnih vozil, ki se bodo potegovala za naslov najboljšega evropskega predelanega vozila, sprejeli tudi ekipo Cameleon. Ta bo z izjemno predelavo novomeškega Twinga zagotovo  požela ogromno zanimanja.

 

»V ekipi Cameleon smo čš?eni, da se bomo med zgolj 60 vozili prav mi potegovali za naslov najboljšega evropskega predelanega vozila v tem letu. Dvoranski spektakel Tuning World Bodensee je či v Evropi, zato nam je prav ta show predstavljal glavni cilj že na samem čtku predelave našega Twinga. V letih, ko je čsi dozoreval za svoj finalni nastop, smo z njim že dosegli zmage leta 2010 v Rotterdamu, leto kasneje v Avstriji in Nčji na čem Renaultovem zboru, lani pa smo si priborili še naziva naj Francosko vozilo leta 2013 v angleškem Castle Combu in naj custom car na Zagrebškem tuning showu.

 

Twingo Cameleon je samostojni projekt, ki je nezgrešljivo č od konkurence. Po tem, ko nam je Revoz prijazno pomagal z vozilom, smo ustvarili projekt, ki prikazuje našo vizijo, domišljijo in dizajn. Tu čsar nismo kopirali! V avtomobilu je vgrajena zgodba, ki ji skoraj da ni konca, spisek predelav pa obsega ve? gosto popisanih strani A4 formata. Streha in stekla, z izjemo stranskih ogledal, so edini deli vozila, ki so ostali nespremenjeni. Še ve? je sprememb znotraj, z unikatno armaturno ploš?o, predelanimi vrati ter dvodelnim pokrovom motorja. Zdaj je ?as, da svoj trud prikažemo tudi svetu!« ponosno opisujeta projet Twingo Cameleon njegova starša Jernej Hudoklin in Blaž Križaj.

 

European tuning Showdown zagotavlja pravo pašo za č že s samim konceptom tekmovanja, ki spominja na ekshibicijske borbe v boksarskem ringu. Po dva predelana avtomobila namre? pripeljeta v areno, obkroženo z gledalci, in se tam spopadeta za naklonjenost šestih sodnikov. Vozilo, ki dobi ve? č, napreduje v naslednji krog, in tako se nadaljuje izpadanje do zmagovalca. V družbah Renault Nissan Slovenija in Revoz seveda držimo pesti za ekipo Cameleon in ji želimo uspešno pot ?im višje v tej predelovalski areni!


Galerija: