Novice

Karolína Kurková je nova ambasadorka blagovne znamke BMW

Topmodel bo predstavil novi BMW serije 2 Active Tourer.

 

BMW Group in topmodel Karolína Kurková sta v BMW Welt naznanila svoje medsebojno sodelovanje. Karolína Kurková je postala ambasadorka blagovne znamke BMW in hkrati predstavnica za novi BMW serije 2 Active Tourer, ki prihaja na trg v zadnjem ?etrtletju 2014. V okviru prvega uradnega dejanja je Kurková v BMW Welt pozdravila 15-milijontega obiskovalca in njegovo družino.

 

Ambasadorka blagovne znamke je jubilejnemu obiskovalcu navdušeno oznanila, da bo jeseni za štiri tedne dobil v uporabo BMW serije 2 Active Tourer, ki je med drugim optimalno vozilo za mlado družino. »BMW serije 2 Active Tourer je zame osebno popolni spremljevalec – ker združuje moja dva svetova: na eni strani slog, ki mi je kot fotomodelu zelo pomemben in na drugi strani potrebno fleksibilnost in varnost, ki ju v svojem družinskem vsakdanu kot mati čkujem od svojega avta. Poleg tega je biti v njegovi družbi preprosto užitek,« pravi Karolína Kurková.

 

»Karolína Kurková je idealna ambasadorka blagovne znamke za BMW serije 2 Active Tourer. Je aktivna in kozmopolitanska. Slog in estetiko ima v krvi. In kot mati z modernim življenjskim slogom čo pooseblja ciljno skupino tega vozila,« poudarja Andreas-Christoph Hofmann, vodja korporativnega komuniciranja BMW, BMW i, BMW M.

 

BMW serije 2 Active Tourer je optimalno vozilo za aktivne in športne posameznike: novi model združuje prostornost, spremenljivost in kompaktne mere zunanjosti z člno čnkovitostjo in vozno dinamiko BMW ter moderno obliko. Tako lahko svoje če interese in doživetja vsakdo deli s svojimi prijatelji in družinskimi ?lani. Korporativno komuniciranje ghvn Sčlo za medije Datum April 2014 Zadeva Karolína Kurková je nova ambasadorka blagovne znamke BMW.


Galerija: