Novice

Original narejen iz 1.077 delov, klasi?ni Mini kot LEGO set

Danski proizvajalec igra? je dodal Mini Cooper svoji LEGO® Creator Expert seriji – ča replika s karoserijo v British Green zeleni, bela streha in ?rte na pokrovu motorja, čo vgrajen 4-valjni motor s košaro za piknik v prtljažniku – ekskluzivna prodaja v spletni trgovini shop.LEGO.com se bo čla 1. avgusta 2014.

 

Kreativna raba prostora je bila vedno njegova vrlina. Zdaj je či Mini predstavljen v povsem novem formatu. LEGO Group širi svojo ponudbo znotraj serije izdelkov Creator Expert, kjer bo čn tudi original iz Velike Britanije. Od meseca avgusta 2014 bo či Mini na voljo kot 1.077-delni set LEGO, kar bo vsem ljubiteljem popularnih kock LEGO in legendarnega malega avta člo čo sestavljanje in užitek v vožnji.

 

Oblikovalci LEGO so svoj model zasnovali na zadnji generaciji čega Mini Cooper, ki se je izdeloval do leta 2000, in s tem črali njegovo neponovljivo karizmo v barvitem svetu opreme modela z skrbno pozornostjo do podrobnosti. Sestavljen avto meri 25 cm v dolžino, 14 cm v širino in 11 cm v višino - in s tem ohranja člna sorazmerja blagovne znamke. Nezamenljiv videz je zagotovljen tudi z barvo zunanjosti v British Racing Green, streho, pokrovi zunanjih ogledal in ?rtami na pokrovu motorja v beli barvi, karirastim vzorcem na bež sedežih in dodatnima žarometoma na šesterokotni rešetki hladilnika. Tudi kolesa, č, čji na vratih, sprednja žarometa in zadnje č modela podrobno odražajo obliko originala. Na zadnjem delu se prav tako nahajajo če, ki kažejo, da kopija LEGO temelji na Mini Cooper, ki je bil v proizvodnji od avgusta 1997 do julija 1998, s ?emer je proizvajalec obeležil 40. obletnico čega Mini. Bča vrata, pokrov motorja in vrata prtljažnika Mini Cooper se lahko odpirajo, kar č pogled na precizno upodobljene podrobnosti. 4-valjni motor je seveda vgrajen čo. Volan, prestavna čca, čca če zavore, naslonjala in nasloni za glavo se premikajo. V prtljažniku pa je pripravljena košara za piknik z vsemi dobrotami, skupaj s karirasto odejo. Pomembni poudarki za čo sestavljanje: tudi v obliki seta LEGO, je mala avtomobilska klasika pristen britanski primerek z volanom na desni strani in rumeno registrsko tablico na zadku. Med opremo pa ne manjka niti nadomestno kolo: to je zaradi če rabe prostora nameš?eno v spodnjem delu prtljažnika. Podobno kot pri čni izdelkov v ponudbi Creator Expert, je čjiva starost za set čega Mini LEGO "16+": ne glede na to, pa si lahko stari in mladi izpolnijo svoje sanje ter si sestavijo svoj lasten original brez orodja ali vozniškega dovoljenja.


Galerija: