Novice

Nova Mazda2 že predstavljena na Japonskem

  • Pčtek proizvodnje na tehnologah SKYACTIV č male Mazde
    • Prodaja naslednje generacije popularne čce na Japonskem če jeseni

 

?etrta ?lanica Mazdine najnovejše generacije modelov uporablja celotno zbirko ultra čnkovitih tehnologij SKYACTIV, združenih s sijajnim dizajnom KODO – duša gibanja, ki daje vtis brezmejne čosti.

Z zmagovalno kombinacijo zmogljivosti, čnkovite porabe goriva, varnosti in Mazdinega pregovornega veelja do vožnje ima nova Mazda2, ki svojo prodajno pot čnja letos jeseni najprej na Japonskem, možnost ponovitve velike priljubljenosti svojih sorodnikov - Mazde CX-5, Mazde6 in Mazde3. Nadaljnji razvoj, uvedba naprednih tehnologij in ergonomije daje čna čkovanja, da bo nova Mazda zvišala letvico pri tržnem deležu v najpomembnejšem B-segmentu tudi v Evropi.

Povsem nova Mazda2 bo na Stari celini na voljo z na novo razvitim ?istim dizelskim motorjem male prostornine SKYACTIV-D 1.5 in z čimi verzijami č bencinskega motorja  SKYACTIV-G 1.5. Poleg SKYACTIV karoserije, podvozja ter čega ali samodejnega menjalnika bo opremljena še z inovativnim MZD Connect sistemom povezljivosti, z naborom aktivnih varnostnih čov i-ACTIVSENSE, ki jih v tem razredu ni najti ter presenetljivo prostorno in rafinirano notranjostjo.

Mazda2 je bilo vedno znova hvaljena za svojo izjemno vrednost in neomajno zanesljivost. Od čtka prodaje l.1996 jih je bilo v svetu prodanih ve? kot 2,4 milijona*.

S svojo novo generacijo prinaša tako Mazda voznikom povsod po svetu naslednjo vznemirljivo interpretacijo malega avtomobila.

* Na nekaterih trgih se Mazda2 prodaja pod imenom Mazda Demio.


Galerija: