Novice

RAZSTAVA AVTOMOBILOV V PARIZU 2014

Renault bo na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu razkril svoj novi model Espace. Ta eleganten in inovativen velik križanec (crossover) s prefinjeno obliko in poudarjeno zapeljivostjo v veliki meri povzema poteze oblikovalske študije, ki je bila pred letom dni predstavljena na avtomobilski razstavi v Frankfurtu.

 

Novi Renault Espace zapeljuje s teko?o obliko, nadvse gostoljubno notranjostjo in lebde?o osrednjo konzolo, hkrati pa ohranja vse klju?ne odlike, ki so zaslužne za uspešno 30-letno kariero tega modela: svetlost, prilagodljivost in udobnost prostora za potnike. Razli?ici s petimi in sedmimi sedeži z domiselnimi rešitvami ponujata izredno prilagodljivost prostora. Vsak detajl je bil deležen posebno skrbne obdelave od snovanja do industrijske izdelave avtomobila.

Novi Renault Espace bo razkrit med konferenco za novinarje, ki jo bo vodil Carlos Ghosn, predsednik in generalni direktor Renaulta v ?etrtek, 2. oktobra, ob 11. uri, na razstavnem prostoru Renault (v dvorani 1).

 

Za to priložnost je Renault s partnerskima podjetjema Publicis Conseil in DigitasLBi pripravil izvirno digitalno predstavitev. Ta združuje video posnetke in elemente 3D, ki bodo uporabnikom interneta ponudile poglobljeno izkušnjo postopnega odkrivanja zunanjosti in notranjosti novega Espaca.


Galerija: