Novice

Volvo Cars razkriva povsem nov Volvo XC90 R-Design

»R-Design je bil ustvarjen za ljudi s strastjo za stvari, ki čnijo življenje,« pravi Alain Visser, višji podpredsednik marketinga, prodaje in stortitev strankam pri Volvo Car Group. »Vše? bo ljudem, ki imajo radi aktivno vožnjo in oseben, ekspresiven dizajn. Vsaka podrobnost izvedenke R-Design je zasnovana tako, da pripomore k individualnemu in izbranemu izrazu, ki ga takšne stranke želijo.«

 

Zunanjost obljublja čo vožnjo, potrdi pa jo notranjost, ki se č na voznika in ponuja R-Design športne sedeže v Nubuck tekstilu in perforiranem usnju. Široka paleta Drive-E pogonskih sklopov, z do 400 konjskimi či, in povsem novo XC90 podvozje zagotavljata agilno doživetje vožnje.

 

Izdaja izvedenke R-Design sledi izdaji 1927 individualno oščnih ?rnih XC90 First Edition, ki so bili ponujeni ekskluzivno na spletu in bili razprodani v 47 urah.

 

Zčlne R-Design podrobnosti

Zunanjost R-Designa čje mnogo člnih podrobnosti, kot je maska, sprednji spojler, svilnato-kovinsko obrobe oken, dve integrirani izpušni cevi, svetle strešne sani in ogledala v mat srebrni. 20 ali opcijska 22-ča platiš?a R-Design dopolnjujejo stilski, čn videz.

 

Znotraj se športnim sedežem in perforiranemu usnju pridružujejo izbrani R-Design detajli, kot so prestavna čca, pedala, talne preproge itd. Vozniku pa je namenjen ekskluziven R-Design usnjen klju? za daljinsko upravljanje.

 

Tablici podoben zaslon na dotik

Zaslon, ki spominja na či čnalnik, na sredini in 12,3-či polno či voznikov zaslon sta seveda čna v R-Design. Voznikov zaslon ima celo posebno R-Design temo. Srce novega in-car nadzora je čo brez gumbov in predstavlja povsem nov čn upravljanja z avtomobilom ter č dostop do številnih spletnih produktov in storitev.

 

Nova trim level strategija

R-Design je ena od izbir v Volvovi novi trim level strategiji, ki spominja na drevo z dvema vejama. Osnova je Kinetic, ki mu sledi zelo tekmovalen nivo Momentum.

 

Inscription in R-Design predstavljata dve veji drevesa. Paket Inscription je namenjen kupcem, ki želijo eleganten izgled in luksuzno izkušnjo, medtem ko ima R-Design športno in čo avro.

 

»V principu smo zamenjali prejšnjo najboljšo raven z izvedenkama Inscription in R-Design. Obe sta prestižni in se ponašata z vsebino, ki č njunima čima karakterjema,« č Alain Visser. 


Galerija: