Novice

NA VRHNIKI ODPRLI NOVO SERVISNO MESTO MOTRIO

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza čkovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej čtljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v ču za okoli petino cenejši od originalnih. Z črajšnjo otvoritvijo servisne delavnice AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Vrhniki Motrio pridobiva novo neodvisno servisno mesto v Sloveniji.

 

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju ?im cenejšega vzdrževanja pogosto zapuš?ajo pooblaš?eno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaš?enih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, čl ponujati nadomestne dele Motrio.

 

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaš?enih servisih Renault  že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z današnjo otvoritvijo servisne delavnice Motrio AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Jelovškovi ulici 6 na Vrhniki je mreža  samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega novega predstavnika. In to še zdale? ne zadnjega. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnosti.


Galerija: