Novice

Delavnica odpadnikov – avtomobilska nadaljevanka na Discovery Channelu

Delavnica odpadnikov je spin-off hit nadaljevanke Hitri in glasni, ki je ena izmed najpopularnejših oddaj na Discovery Channelu. Nadaljevanka sledi štirim mehanikom, sodelavcem iz delavnice Gas Monkey, v lasti Richarda Rawlinga. Mehaniki so odločeni združiti moči, da konkurirajo nekdanjemu sodelavcu. Bo skupina odpadnikov uspela vnovčiti svoje znanje? Bodo zaradi napak izgubili posel? Delavnico odpadnikov spremljajte ob sobotah1. del 14. februarja, naDiscovery Channelu ob 20. uri.

V prvih dveh sezonah Hitrih in glasnih je lastnik Gas Monkey delavnice Rawlings, imel številne težave s svojima zanimivima mehanikoma Tomom Smit­hom in Jordanom Butlerjem, ki sta za povrh še briljantna. Potem ko so se v za­dnji sezoni končno razšli, sta se Smith in Butler združila z avtomobilskima znan­cema Thomas Weeksom in Scottom McMillanom, da bi začeli z delom v  svoji delavnici z imenom Fired Up. Nova delavnica je njihova priložnost da postanejo tekmeci za delavnico Gas Monkey ter vsem dokažejo svoje zmožnosti v svetu „hot roda“.  '67 Chevelle, '57 Gasser, ’65 Mustang fastback, ’69 Barracuda, ’53 Mercury in ’58 Ford Fairlane so nekateri modeli s katerimi se bodo mehaniki uk­varjali v nadaljevanki Delavnica odpadnikov.

Fired Up mehaniki:

Tom Smith je že kot otrok popravljal avtomobile, kot odrasel pa je nekaj časa dirkal. Zdaj uporablja svoje spretnosti pri proizvodnji in popravkih avtomobilov, s posebnim poudarkom za kvaliteto vožnje.

Thomas Weeks je vedno razlival svojo kri, znoj in solze za avtomobile. Kot deček je gledal svojega očeta, ki je delal čudeže na avtomobilih v njihovi doma­či garaži. S prepričanjem da so dobri avtomobili edina prava naložba, ne pa del­nice ali nepremičnine, je celo življenje posvetil raziskovanju trendov v avtomo­bilski industriji.

Scot McMillan je vedno sanjal da bo postal lastnik delavnice. Njegov prvi poslo­vni podvig, Scot Rod's Garage, se je rodil v garaži njegovega očeta. Tam je že kot srednješolec, skupaj z Aaronom Kaufmanom, uspešno izpeljal svoj prvi po­sel.

Jordan Butler z diplomo za proizvodnjo, izboljšavo in razbijanje  avtomobilov, je pričel z nabiranjem izkušenj v delavnici svojega očeta kakor hitro je shodil. Razstavljal je in sestavljal motorna kolesa in druga vozila. Razen za Gas Mon­key delavnico, je delal tudi za številne druge, njegovi avtomobili so osvajali šte­vilne teksaške dirke.

Ekipa iz Fired Up delavnice verjamejo v svoj novi poslovni podvig, odločeni so pokazati da je možno uspeti v avtomobilskemu svetu. Žal bo uspeh v svetu av­tomobilov veliko težja naloga, kot sta načrtovali. Ustvariti poslovno carstvo bo namreč težko, saj jim na vsakem koraku dela težave Richard Rawlings.


Galerija: