Novice

RENAULT URADNI PREVOZNIK KOŠARKAŠKEGA KLUBA HELIOS DOMŽALE

Direktor prodaje velikim kupcem v Renaultu Matjaž Križnar je na današnji priložnostni slovesnosti pred sedežem košarkaškega kluba Helios Domžale predsedniku kluba Alešu Klavžarju in njegovim košarkarjem predal ključe dveh vozil Renault Captur in dveh vozil Renault Scenic. S to predajo je Renault postal uradni prevoznik domžalskih košarkarjev.

Renault Captur je najbolj prodajan avto v Sloveniji v svojem segmentu malih cestnih križancev. Večji brat Clia, najpogostejšega avta v Sloveniji, je košarkaše prepričal s svojim udobjem, izhajajočim iz višjega položaja, dinamičnim videzom, primernim za vrhunske športnike, in varčnostjo. Renault Scenic, sicer tipični družinski avtomobil, pa bo s svojo izjemno notranjo prostornostjo zagotavljal predvsem mobilnost največjih košarkarjev domžalskega kluba, saj je Scenic eden redkih avtomobilov, v katerem si udobni položaj lahko najdejo tudi najvišji košarkarji kluba. 

Košarka je šport, ki je Domžalam resnično vtisnila močan pečat. Več kot 60 let je namreč že minilo od takrat, ko so se prve generacije mladih Domžalčanov spoznale s to čudovito igro, ki je med mladimi hitro postala priljubljen šport. Posledica tega je bila ustanovitev Košarkarskega kluba Domžale, ki je kmalu zakoračil na svojo izjemno bogato samostojno pot, na kateri vztraja še danes.

Košarkarski klub Domžale je trdo prepričan, da se bo tudi vnaprej razvijal tako uspešno kot sedaj in da bodo mladi radi trenirali in igrali košarko v njihovem klubu. To vizijo je zdaj podprl še Renault. Ta bo igralcem in celotni ekipi s svojimi vozili zagotovil udobno, varno, okolju prijazno in zanesljivo mobilnost na poti k novim uspehom. 


Galerija: