Novice

V Ljubljani že vozi Renault Z.E. Taxi

Podjetje Renault Nissan Slovenija si želi pomembno prispevati k povečanju priljubljenosti in prepoznavnosti trajnostne mobilnosti tudi v Sloveniji. Zato bodo od 5. do 14. junija Ljubljančanom ponudili alternativni način mestnega prevoza.
Z.E. TAXI zagotavlja vožnje s 100-odstotno električnimi vozili Z.E. (»zero emission« oz. »brez izpustov«) po bistveno ugodnejših cenah oziroma kar brezplačno.

Renault bo v petek, 5. junija, v Ljubljani pričel z vožnjami Z.E. TAXI. In ker je vožnja na električni pogon ugodnejša od vožnje na fosilna goriva, bo takšna tudi vožnja z Z.E. TAXIJEM. Z.E. TAXI bo ponujal še eno posebnost, ki je uporabniki običajnih taksi služb niso vajeni. Vsak potnik bo imel namreč možnost, da postane voznik in 100-odstotno električno vozilo v praksi preizkusi tudi sam. Poleg tega bo vozni park osmih vozil ter številne zanimive podatke o vožnji mogoče ves čas spremljati tudi na spletni strani ze-taxi.si, kjer bo Z.E. TAXI možno tudi naročiti.

 

Podjetje Renault Nissan Slovenija, d.o.o., je slovenski avtomobilski trg obogatilo s svojim programom 100-odstotno električnih vozil Z.E. (»zero emission« oz. v prevodu »brez izpustov«), s čimer želi blagovna znamka Renault pomembno prispevati k povečanju priljubljenosti in prepoznavnosti trajnostne mobilnosti tudi v Sloveniji. Podjetje Renault Nissan Slovenija bo projekt izvedlo s pomočjo partnerjev Taxi Laguna, Elektro energija in Skupina Elektro Ljubljana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Kušaniæ, vodja tržnih komunikacij v regiji Adriatic, je ob tej priložnosti dejal: »Namen projekta Z.E. TAXI je približati električna vozila Renault širši javnosti in ji omogočiti, da se z njimi pobližje spozna kar mimogrede, med opravki. Zavedamo se namreč, da ljudje nimajo veliko časa, zato smo želeli združiti prijetno s koristnim. Ponudili smo priročno storitev taksi voženj, med katerimi uporabniki izvedo bistvene informacije o električnih vozilih in jih na poti do želenega cilja lahko tudi sami preizkusijo.”

 

Vozila storitve Z.E. TAXI bodo po Ljubljani vozila od 5. do 14. junija, naročite pa ga lahko na spletni strani ze-taxi.si ter na telefonski številki 080 11 17


Galerija: