Novice

Misije nemogoče – Odpadniška nacija v dunajski operi

''Misija nemogoče – Odpadniška nacija'', najnovejši film legendarne serije Paramount Pictures in Skydance, je doživel bleščečo premiero v dunajski operi. Kot ekskluzivni avtomobilski partner je BMW Group zagotovil floto VIP vozil na dogodku. Med množico navdušenih oboževalcev in ob Tomu Cruisu, Simonu Peggu in Rebecci Ferguson ter režiserju Christopherju McQuairreju, sta na rdeči preprogi kraljevala BMW M3 in novi BMW serije 7.

 Po uspešnem sodelovanju leta 2011 pri filmu ''Misija nemogoče – Protokol duh'' je BMW Group svoje avtomobile, motorna kolesa in tehnologijo že drugič ponudil produkcijski ekipi Paramount Pictures. ''Misija nemogoče – Odpadniška nacija'' bo v kinematografih na sporedu od 6. avgusta 2015.

 

V najnovejšem akcijskem filmu agenta Ethana Hunta (Tom Cruise) in njegove ekipe Impossible Mission Force (IMF) so vozila BMW Group uporabljena v številnih scenah. Novi BMW serije 7 prikazuje stil in eleganco na ulicah Dunaja. Novi BMW M3 pa s svojo izjemno zmogljivostjo in značilnimi dirkaškimi geni skupaj z BMW S 1000 RR prikazuje dih jemajoče kaskaderske točke v Maroku. V filmu se pojavita tudi BMW xDrive40e in BMW serije 6 Cabrio.

 

Ob tem je BMW ConnectedDrive, inteligentna in unikatna povezava voznika, vozila in okolice, v pomoč ekipi Impossible Mission Force preko celotnega filma. Tako v filmu kot tudi v resničnem življenju se inovativni sistem uporablja za izboljšanje varnosti in voznega udobja. Značilnosti kot so kamera in asistenčni sistemi so uporabljeni v prid ekipe IMF.

 ''Lepo je videti izjemen rezultat našega vznemirljivega sodelovanja z ''Misijo nemogoče – Odpadniška nacija'''', pravi Ian Robertson, član upravnega odbora BMW AG, odgovoren za prodajo in marketing BMW. ''Zaradi svoje dinamične zmogljivosti, tehnoloških inovacij in unikatnega sistema BMW ConnectedDrive so naši BMW modeli odlična vozila za Ethana Hunta in njegovo IMF ekipo.''

''Misija nemogoče – Odpadniška nacija'': po tem, ko je bila ekipa IMF razpuščena in se je Ethan (Tom Cruise) znašel sam, se sedaj ekipa spopada z mrežo odlično izurjenih posebnih agentov Syndicate. Agenti so trdno odločeni, da bodo s pomočjo stopnjevanja terorističnih napadov ustvarili novo svetovno ureditev. Ethan tako zbere svojo ekipo in združi moči z britansko agentko Ilso Faust (Rebecca Ferguson); ekipa pa se spopade s svojo najpomembnejšo misijo do sedaj. V filmu nastopajo Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris in Alec Baldwin.

 Film je režiral Christopher McQuarrie, scenarij je napisal Christopher McQuarrie, zgodbo pa Christopher McQuarrie in Drew Pearce. Film temelji na televizijski seriji, ki jo je ustvaril Bruce Geller. Film so producirali Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, David Elliosn, Dana Goldberg in Don Granger; izvršni producent je Jake Myers.


Galerija: