Novice

Avto Aktiv je novi pooblaščeni prodajalec in serviser v Kopru.

BMW Group Slovenija je na razpisu kot novega pooblaščenega prodajalca in serviserja v Kopru izbral Avto Aktiv Intermercatus d.o.o. Avto Aktiv gradi odličnost svojih storitev na kakovosti, učinkovitosti in inovativnosti in bo odslej zagotavljal odlične produkte in storitve tudi v primorski regiji.

Nov prodajni salon za vozila BMW in servis za BMW in MINI se nahaja na Vojkovem nabrežju 32 v Kopru, kjer trenutno potekajo prenovitvena in pripravljalna dela. Stranke se lahko za nakup in servis ter nasvete in pomoč oglasijo v salonu že sedaj, prodajno mesto pa bo svoja vrata uradno odprlo konec marca.

Avto Aktiv - PE Koper

Vojkovo nabrežje 32 6000 Koper

Tel.: 041 523 302

@: [email protected]

Prodajni salon BMW in servis BMW in MINI.

 Avto Aktiv Intermercatus d.o.o.

Podjetje Avto Aktiv deluje na področju Trzina, Ljubljane in Kranja z marcem letošnjega leta pa bo popolnoma prenovljeno in opremljeno z najvišjimi aktualnimi smernicami odprlo svojo novo enoto BMW vozil tudi v Kopru. Avto Aktiv je prodajalec vozil BMW, BMW i, MINI in Suzuki. Enota v Kopru pa ne bo edina pridobitev v letošnjem letu, saj so v fazi gradnje novega MINI salona v Ljubljanskem BTC. Vsi prodajni saloni so moderno zasnovani in lahko dostopni, v vsakem pa ponujajo prodajne in servisne storitve. Medtem ko stranke čakajo na svoje vozilo na servisu, imajo možnost doživeti pravi svet avtomobilizma. Strankam je v vseh enotah na voljo tudi mini kavarna, kjer lahko v miru spijejo kavo, si privoščijo dnevno sveže pecivo, preberejo časopis ali izberejo katerega od lifestyle izdelkov, ki so na voljo. Prav tako imajo stranke možnost virtualnega ogleda celovite ponudbe vozil. Slogan podjetja "Ljudje naredimo razliko" se kaže v vsakodnevnem zadovoljstvu strank, ki se z veseljem vračajo.

 

 


Galerija: