Novice

Več zabave v vožnji, več svežine, več raznolikosti z novim MINI Cabrio

Vožnja z odprto streho je v edinstvenem MINI Cabrio v segmentu majhnih vozil postala še bolj zabavna. Novi MINI Cabrio je pripravljen na svojo spomladansko svetovno predstavitev. Vozilo z odprto streho in štirimi sedeži bo na voljo pri prodajalcih od 5. marca 2016 – s široko izbiro elegantnih linij, opazno razliko v športnem občutju, zrelostnimi sestavinami nove MINI generacije in v petih motornih različicah. Istočasno se bo na trg zapeljal tudi novi MINI John Cooper Works Cabrio, ki prinaša ekstremno zabavo v športni vožnji pod odprtim nebom.

Novi MINI Cabrio predstavlja široko linijo ekskluzivne opreme za užitek v vožnji z odprto streho v tipičnem stilu britanske premium znamke. Platnena streha z avtomatskim upravljanjem – prvič izključno na električni pogon – je na voljo tudi z unikatno grafiko Union Jack zastave. Dodatna oprema vključuje tudi tehnologijo Always Open Timer, avtomatsko klimatsko napravo z načinom delovanja za kabriolete in MINI Connected senzor padavin. Da zagotovimo večjo zabavo v vožnji na soncu poskrbi hkrati agilna in varna tehnologija, ki predstavlja vrhunsko vožnjo s tehnologijo podvozja, izjemno togo strukturo telesa in popolnoma agilno vozno odzivnostjo za zaščito potnikov.

MINI Cabrio je na voljo v treh različicah bencinskih in dveh dizelskih motorjev zadnje generacije s tehnologijo MINI TwinPower Turbo (kombinirana poraba goriva: 6,0 – 3,8 l/100 km, emisije CO2: 139 – 100 g/km). Novi MINI John Cooper Works Cabrio (kombinirana poraba goriva: 6,5 l/100 km, emisije CO2: 152 g/km) prav tako se lahko postavi z 170 kW/231 Nm 4-valjnega turbo motorja.

Dodatne informacije o porabi goriva, vrednostih CO2 emisij in moči električne porabe za nove voznike so vključene v naslednjem priročniku: “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Priročnik o porabi goriva, CO2 emisij in moči električne porabe za novega voznika).

 


Galerija: