Novice

Tina Maze vozi BMW.

Kranjska Gora. V soboto, 20. februarja 2016, je Tina Maze slavnostno prevzela BMW X5 in s tem postala ambasadorka znamke BMW. Ključ ji je izročil generalni direktor BMW Group Slovenija g. Lothar Schupet. Tina je ob prejemu vozila navdušeno povedala: »Vesela sem, da sem se pridružila blagovni znamki BMW in ostalim vrhunskim športnikom. Prepričana sem, da bo BMW X5 xDrive postal moj dober sopotnik, saj je hiter in agilen ter spreten v zavojih kot moram biti jaz na smučarskih strminah.«. »Ponosen sem, da se je naši zmagovalni ekipi ambasadorjev pridružila tudi olimpijska zmagovalka in svetovna prvakinja Tina Maze. Športen in dinamičen BMW X5 xDrive, ki omogoča učinkoviti užitek v vožnji, bo Tino in Team to aMaze popeljal novim zmagam naproti,« pa je ob tem dodal Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija.

Tina osvojila progo BMW xDrive 
Dinamično postavljeni količki, hitrost, užitek in veselje. Lastnosti vožnje z BMW vozili smo tudi prikazali smučarjem, za katere smo postavili BMW xDrive progo. Kot prva je progo preizkusila naša prvakinja Tina Maze in postavila čas proge, kateremu so se približevali tudi ostali tekmovalci. Tekma sicer ni bila tako napeta kot tiste za osvojitev svetovnega pokala, je pa zato bila dosti bolj živahna in polna smeha. Tina je v cilju privabila množico navijačev, predvsem najmlajših, ki so se želeli s svojo vzornico fotografirati, mnogi med njimi pa bodo odslej ponosno vijugali po snežnih strminah s Tininim podpisom na smučarski čeladi ali smučkah.

Zimska dežela BMW xDrive        
BMW Group Slovenija od leta 2010 naprej organizira deželo BMW xDrive, ki poteka v osrčju Kranjske Gore. Tudi obiskovalci so si to tradicijo vtisnili v spomin, saj jo je do leta 2016 obiskalo kar 15.000 gostov. Deželo BMW xDrive smo popestrili z dogajanjem na snežni plaži BMW, kjer za dobro vzdušje skrbi DJ, za kulinarična doživetja pa priznani kuharski mojstri iz Slovenskih družinskih gostiln. Samo na plaži se je letos zabavalo že nekaj tisoč obiskovalcev, smučarjev in mimoidočih, več kot 500 voznikov pa je že preizkusilo BMW xDrive vozila in z njimi osvojilo postavljen poligon. Razburljive vožnje in adrenalinske dogodivščine pa se nadaljujejo tudi naslednji vikend, ko bomo na snežni plaži BMW gostili deskarja in ambasadorja blagovne znamke BMW, Marka Grilca.

 


Galerija: