Novice

NOVI RENAULT MEGANE GRANDTOUR BO PREMIERNO RAZKRIT NA LETOŠNJI AVTOMOBILSKI RAZS

Svetovna premiera novega Megane Grandtour – v izvedenki Megane Grandtour GT – bo na mednarodni avtomobilski razstavi 2016 v Ženevi.

Novi Megane Grandtour GT ima športne gene, ki se kažejo v videzu in odražajo v voznih lastnostih, slednje zahvaljujoč sistemu 4CONTROL, prvikrat ponujenem v kombi avtomobilu segmenta C.

Odlike: prostornost in udobje za pet potnikov, prilagodljiva zasnova notranjosti in velik prtljažnik.

Renault bo na letošnji mednarodni avtomobilski razstavi v Ženevi javnosti razkril povsem novi Megane Grandtour v izvedenki GT. Novi kombi avtomobil je zasnovan na osnovi modela Novi Megane in se ponaša z elegantnostjo in športnostjo hkrati. V notranjosti je intuitivno prilagodljiv in ponuja niz ureditev prtljažnika, ki ima največjo uporabno dolžino v segmentu.

Novi Megane Grandtour v svoji obliki združuje dinamičnost in eleganco, ki ju poudarjajo kromaste obrobe stranskih oken in stebrička C. Strešno linijo očrtujeta anodizirana strešna nosilca z matirano površino (na izvedenki GT temne kovinsko sive barve). Nizka drža in široka koloteka krepijo vtis, da avtomobil čvrsto sedi na cesti. Novi Megane Grandtour ima spredaj prepoznaven svetlobni pečat v obliki zrcalno postavljenih črk C.

Novi Megane Grandtour GT se ponaša z gensko zasnovo Renault Sport; prednji odbijač poudarja njegov športen značaj, maska ima posebno mrežo z vzorcem satja, široko spodnjo režo za zajem zraka pa na vogalih obdajata dodatni odprtini za zrak. Zadaj ima Novi Megane Grandtour GT kromirano izpušno cev in profiliran difuzor, ki dopolnjujeta njegovo dinamično podobo.

 Novi Megane Grandtour GT je prvi kombi avtomobil segmenta C z vgrajeno tehnologijo 4CONTROL. Posebej za Novi Megane Grandtour uglašen sistem 4CONTROL poskrbi za izrazito dinamičnost in natančno vodljivost na ovinkastih cestah, s tem pa zagotavlja pristno uživanje v vožnji. Zahvaljujoč sistemu 4CONTROL je Novi Megane Grandtour GT izjemno okreten tudi v mestni vožnji.

Vabimo vas, da si Novi Megane Grandtour GT podrobneje ogledate in o njem dobite več podatkov na mednarodni avtomobilski razstavi v Ženevi, v dvorani 4, od 1. marca 2016.

 

 

 


Galerija: