Novice

MINI gre na 25. SOF

Že tradicionalni 25. Slovenski oglaševalski festival poteka letos med 7. in 8. aprilom netradicionalno na novi lokacija v hotelu Kempinski v Portorožu. Letošnji festival pa ne bo zaznamovala samo sprememba lokacije, pač pa tudi novi oglaševalski malček na portoroški plaži.  

MINI se bo v Portorožu predstavil z aktualnimi modeli: Clubman in Countryman, v klasični izvedbi z MINI Cooperjem s tremi in petimi vrati, za hitre in drzne pa MINI John Cooper Worksa. MINI pa bo zadovoljil tudi trendseterje in se predstavil s prenovljenim MINI Cabrio, ki bo brez dvoma glavna zvezda primorskih ulic.  

Z MINIjem pa se bodo lahko udeleženci SOF-a popeljali na vožnjo po portoroških ulicah v svetu virtualne resničnosti. Vožnjo, na kateri se jim bo pridružila tudi navidezno resnična Ula Furlan, bodo doživeli skozi očala za virtualno realnost. Snovalci dobrih zgodb, kreativci, večni romantiki, navdušenci nad obliko in poznavalci dobrega, resni ali mladi po srcu lahko na letošnjem SOF-u pokažejo svojo #MINIDENTITETO. 


Galerija: