Predstavitve

Novi Captur, še bolj zapeljiv

 S posodobljenim zunanjim videzom, prenovljeno notranjo opremljenostjo in uvedbo nove opreme namerava vodilni model med križanci segmenta B v Evropi (215.670 primerkov v letu 2016) ohraniti svoj vodilni položaj.

 

Še več možnosti osebnih prilagoditev

 

Captur ohranja ključne lastnosti, ki so pripomogle k njegovi uspešnosti, tudi dvobarvno karoserijo. Možnosti za osebne prilagoditve so zdaj razširjene z dvema novima barvama karoserije, oranžno Atacama in oceansko modro, ter novo platinasto sivo barvo strehe. Kupci si lahko čisto svoj Captur izberejo iz ponudbe več kot 30 kombinacij.

Captur je povečal raznolikost svoje ponudbe s šestimi paketi notranje opreme v različnih barvah – slonokoščeni, oceansko modri, kapučino rjavi, rdeči, satiniranem ali patiniranem kromu – in petimi paketi zunanje opreme – slonokoščen, oceansko moder, kapučino rjav, rdeč in oranžen Atacama (za vijake koles in dekorativne trakove na vratih).

Svetlobni pečat v skladu z oblikovno istovetnostjo znamke

Novi Captur ima, tako kot ostali najnovejši modeli znamke, lahko vgrajene žaromete s svetilnimi diodami "Pure Vision" (glede na različico). Ta tehnologija prispeva k boljšemu videzu avtomobila, z večjo učinkovitostjo pa tudi k boljši varnosti. Dnevni luči s svetilnimi diodami razporejenimi v obliki nasproti obrnjenih črk C poskrbita za značilen svetlobni pečat Renaulta, vgrajeni pa sta v spodnji del odbijača. Luči zadaj prav tako vključujejo svetlobni pečat znamke, ki je viden podnevi in ponoči.

 

 

 

 

 

 

Bolj poudarjen videz križanca

Captur je bil preoblikovan z namenom, da se oblikovno približa svojemu velikemu bratu Kadjarju. Zdaj ima masko, ki je bolj podobna tistim na ostalih Renaultovih križancih, še posebno z dodano kromasto letvijo. Pod odbijačema spredaj in zadaj sta novi zaščitni oblogi, ki poudarjata pustolovski značaj Capturja.

S prvimi tremi paketi opreme je možno dobiti štiri vrste platišč: dve vrsti 16-palčnih (Extreme in Adventure) ter dve vrsti 17-palčnih (Emotion in Explore).

• Nepomična steklena streha

Od tretjega paketa opreme naprej je Captur na voljo z nepomično stekleno streho, ki zagotavlja izvrstno osvetljenost prostora za potnike. Ta streha je na voljo samo v kombinaciji z dvobarvno karoserijo. 


Galerija: