Novice

Nova daewoo nubira in scope

Daewoo nubira

Sodelovanje z znanimi Italijanskimi designerji, je postal že Daewoojev zaš?itni znak. Po matizu in kalosu, ki jih je oblikoval Italdesign (Giugiaro) je nova nubira sad sodelovanja med GM Daewoo design centre in specialistom Pininfarina iz Torina. Velikost nove nubire je (d x š x v : 4,500 x 1,725 x 1,445 mm). Notranjost je elegantno oblikovana z željo po luksuzu. Sredinska konzola čra športni izgled z vložki metalik barve.

Nova Daewoo Nubira je najbolj prostoren avto v svojem razredu. Za varnost je poskrbljeno z uporabo kvalitetnejših jekel, ABS, elektronski nadzor nad zdrsom in trše nastavljenim podvozjem. V notranjosti pa so poskrbeli za varnost z uporabo dveh ?elnih in dveh stranskih airbagov, čovnimi pasovi na vseh sedežih ter Isofix pritrdilnimi čami za otroški sedež.

Nubiro poganjata dva nova motorja z štiri ventilsko tehniko. 1.6-litrski motor proizvaja 80 kW/109 KM in najvišjo hitrost 187 km/h. Z 1.8-litrski motorjem, daewoo nubira doseže 194 km/h, ča mo? je 90 kW/122 KM. Standardni menjalnik je či pet stopenjski, v kombinaciji z 1.8 litrskim motorjem pa bo možno dobiti tudi štiri stopenjski avtomatski menjalnik.


Scope

sporty off-road concept

Je konceptno vozilo, ki bo prav tako predstavljeno v Ženevi in predstavlja daewoojevo videnje vozila za prosti ?as, z 2.5 litrskim V6 motorjem. Motor ima naslednje karakteristike 115 kW/157KM pri 5,800 vrt/min in či navor 245 Nm pri 4,000 vrt/min.
Galerija: