Predstavitve

Daewoo lacetti

Korejska znamka bo na 60. IAA svetovni javnosti predstavila daewoo lacetti. 5 vrato kombilimuzino segmenta C.

Tudi novega daewooja so, tako kot je v zadnjih letih že v navadi, oblikovali v Italiji. Linije mu je, podobno kot najmanjšemu matizu in nekoliko čemeu kalosu, zrisal studio znanega oblikovalca Giorgetta Giugiara.
Lepo speljana linija, maska hladilnika s povsem novim izgledom in zanimivo oblikovan zadek z velikimi, lepo oblikovanimi či. Tako nekako bi lahko v grobem opisali obliko novega daewooja. Lacetti je postavljen na sorazmerno veliko medosno razdaljo (2,6 m) in s svojimi zunanjimi merami (4,3 m) posega že skoraj v razred segmenta D. Kot zanimivost: čga golfa V prekaša za skoraj 10 centimetrov! Pri daewooju obljubljajo tudi veliko prostora v notranjosti. številke o velikosti prtljažnega prostora (275 l) pa na drugi strani ne obljubljajo veliko.
Lacetti bodo poganjali trije bencinski motorji. Najmanjši, s prostornino 1,4 litra (znan iz čejšega kalosa) zmore 68 kW (92KM), sledi mu 1,6 litrski z 80 kW(109KM). Na vrhu ponudbe pa bo 1,8 litrski z maksimalno čo 90kW(122KM). Vsi motorji bodo opremljeni s čim pet stopenjskim menjalnikom, k čejšima pa bo č dokupiti tudi štiri stopenjski samodejni menjalnik z možnostjo čega prestavljanja.

Ve? podrobnosti o novem daewooju bo znanih v Frankfurtu.

Galerija: