Hostese

Spremljevalke avtomobilov v Frankfurtu

Nakup avtomobila je vedno bolj racionalna čtev. A ?e že pri prodajalcu pustimo ?ustva doma, nas skušajo na salonih proizvajalci pritegniti na vse č čne. Med najuspešnejše gotovo sodijo prikupna dekleta ob najaktualnejših avtomobilskih modelih.

Seveda ni vedno in povsod tako. Nekatere znamke imajo same po sebi ugled, ki mu takšna reklama ne bi pristajala. mednje gotovo sodijo prestižneži, ki so sami po sebi paša za č. Saj ne, da bi trdil, da znamke, pri katerih ob avtomobilih stojijo hostese niso dovolj če. Morda se igranje na ?ustva pa? bolje ujema z njihovim ugledom. Tčn primer so že nekaj let oblikovalci iz Italije, ki so se jim v zadnjem ?asu pridružile še tri "cenovno dosegljive" znamke Fiatovega koncerna. Lepota tako in č - naravna in tista na štirih kolesih.

Potem, ko je neko? Mercedes pritegnil z misicami, smo dekleta kot okras avtomobilov med nemškimi proizvajalci tokrat videli le pri Škodi in Seatu. Manj skromni so bili Japonci in Korejci - Mitsubishi, Toyota, Daewoo in Kia.

Presojo o ustreznosti tovrstnega čna pritegovanja pozornosti, o tem ali se izbor modelov in njihovih čl ujema z avtomobil, ter nenazadnje sodbo o njihovi lepoti prepuš?am vam samim.

Alpra


Foto:

Danijel Knez
Aleksander Praper
Matej Korošec

Galerija: